Alerg pentru elevi Exceptionali!

 

Florin Leu Școala de Valori

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Sunt Florin Leu si am inceput sa alerg acum doi ani pentru o viata mai sanatoasa.  Astazi la mai bine de doi ani de cand am inceput sa alerg, vreau sa-mi depasesc limitele, indiferent ca e vorba de limite fizice sau mentale, si a descoperi cine sunt eu cu adevarat!

Fie ca alerg 10 kilometri, fie ca alerg 16 au 21, senzatia de la final este incomparabila!. Am inceput sa alerg cam tarziu la 37 de ani, iar acum ma pregatesc pentru prima cursa lunga de 21 de kilometrii, primul semimaraton din viata mea, contrazicand astfel pe multi care nu ma vedeau in stare de asa ceva.   Fiecare alergare, indiferent de distanta, este o forma de meditatie, petreci un timp pretios doar cu tine insuti si gandurile tale, avand ocazia de a te cunoaste mai bine.  

 

Am decis sa combin alergatul cu ceva nobil ca fundraising-ul si sustin in acest fel, proiectul Exceptionalii, de la Scoala de Valori. 

Chiar daca nu vei putea alerga impreuna cu mine, m-am gandit sa numaram impreuna kilometrii alergati, iar pentru fiecare kilometru alergat puteti contribui cu 5 lei sau 10 lei, sau orice suma doriti.    Daca doriti sa ma sustineti puteti cumpara oricat de multi kilometrii doriti. Proiectul pe care il sustin, daca vi se pare util, va rog sa il sustineti acum prin donatii sau promovarea lui catre cunoscuti.  

Hai sa facem ceva pentru adolescentii exceptionali.Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

­Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală și non-profit, înființată în 2009, care oferă tinerilor și profesorilor din mediul pre-universitar experiențe de dezvățare a convingerilor și comportamentelor disfuncționale și reînvățarea unor noțiuni care pun accentul pe identificarea potențialului individual, dezvoltarea competențelor pentru viață și creșterea abilității de învăța/lucra colaborativ, multidisciplinar și multigenerațional pentru a transforma societatea actuală într-una centrată pe valori sănătoase. 

Misiunea noastră este de a facilita un proces de conștientizare și ghidare a tinerilor prin educație centrată pe valori, pentru ca aceștia să devină creatorii propriilor lor vieți. 

SUSŢIN PROIECTUL

Excepţionalii

Credem într-o societate mai bună şi sădim seminţele schimbării încă de pe acum, pentru a cultiva roadele unei lumi noi.

Susţinem tinerii talentaţi, pasionaţi de ceea ce fac, care din plăcere transformă realitatea ce îi înconjoară. Pentru ei am creat Excepţionalii, un proiect de educaţie non-formală care inspiră prin oameni-model şi pune bazele comunităţii liderilor de mâine.    

Maratonul din Timisoara este cel mai longeviv maraton de pe teritoriul Romaniei. In 18 oct. va invitam la cea de a XV-a editie. La ora 10:00 ne aliniam la start impreuna cu cei mai curajosi participanti care doresc sa isi intreaca propriile limite la cursa de 42 km, cea de 21 km sau la o cursa scurta de 4.2 km. 

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Florin Leu : Școala de Valori
Alerg pentru elevi Exceptionali!