Traian-Cristian David-Matei - Școala de Valori

Traian-Cristian David-Matei alearga Maratona di Roma pentru Scoala de Valori

20 RON Donatii stranse
10% Complete
200 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Motto-ul meu este: "Dincolo de fericire si nefericire este pacea." (Eckhart Tolle)

Imi place sa alerg si iubesc sa ajut oamenii. Am avut ocazia sa le imbin de cateva ori la evenimentele caritabile la care am participat: Crosul Padurii, Crosul Invers, Crosul Casiopeea, Sky Run, Alearga de ziua ta, Ultra Swim, etc.

Maratonul de la Roma este unul cu traditie si anul acesta ajunge la editia a 20-a. Pentru mine, reprezinta al doilea maraton la care particip si primul international. Ma bucur sa fac parte din echipa numeroasa care reprezinta Romania la Roma.

M-am alaturat cu entuziasm misiunii Scolii de Valori si sustinerii atelierului Argument, in care elevii descopera si exerseaza tehnici de argumentare si dezbatere, precum si calea cea mai simpla de a lua decizii.

Am incredere ca impreuna putem reusi. :D

Multumesc anticipat.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Școala de Valori

Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală modernă a cărei VIZIUNE este transformarea României într-o societate bazată pe valori puternice, modele și oameni de caracter. 

Principalul nostru ajutor este educația non formală, care este prezenta in toate interacțiunile cu tinerii din România.

Think Ahead - Argument

“Aceasta este frumuşeţea dezbaterii: dacă argumentezi corect, ai întotdeauna dreptate” ― Christopher Buckley

 

A argumenta este o artă. La fel şi luarea deciziilor potrivite fiecăruia. Sunt lucruri utile cu care ne confruntăm în fiecare moment din viaţă, dar care pot deveni obstacole dacă nu ştim cum să ne folosim de ele. Cum îţi alegi facultatea, de ce şi, mai ales, cum îi convingi pe cei din jur că e alegerea potrivită? Cum îţi împarţi timpul liber, cu ce te ajută în viitor şi cum le comunici parinţilor că asta e bine pentru tine?

Maratona di Roma ~ 2014

Maratona di Roma este o competitie anuala de maraton gazduita de capitala Italiei. Inceput in 1982, ajunge anul acesta la editia cu nr 20. Maratona di Roma contine 2 curse - Maratonul, al carui punct

1 Donatii

Mihai Pantis

20 RON
Felicitari!
27 mar 2014