ROnicornul GROW - alerg la The Color Run pentru unicitate transformată în atu şi nu în ciudăţenie care te ţine departe de vise

 

ROni GROW Școala de Valori

0.3% Complete
90 RON
Sumă strânsă
30,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Eu sunt ROni, unicornul năzdrăvan care îndeplineşte dorinţe şi colorează lumea cu energie! Chiar dacă am puteri magice, deci mă pot teleporta oriunde, ador să alerg la pas alături de oameni şi să-i ajut să-şi descopere bucăţica fermecată din sufletul lor.

 

Cei care se uită la mine văd un personaj plin de încredere şi umor. Dar nu am fost întotdeauna aşa. Când eram mic, mă simţeam complexat din cauza cornului meu colorat, pentru că toţi ceilalţi prieteni ai mei îl aveau gri, aşa că preferam să stau retras în colţul meu. În fiecare zi mă uitam în oglindă, iar singurul lucru pe care mi-l doream era să fiu şi eu “normal”, fără variaţiuni de culoare, ca să pot fi acceptat în cea mai cool gaşcă a unicornilor.

 

Într-o bună zi, am dat peste un proiect pentru liceeni, care promitea o experienţă inedită de autocunoaştere, prin ateliere interactive ţinute de traineri internaţionali. Avea şi un nume fain: GROW. M-a intrigat, aşa că am participat incognito la un workshop. Am descoperit acolo o atmosferă destinsă, plină de curiozitate, condimentată cu informaţii practice şi multă motivaţie.

La GROW am învăţat să fiu mândru de unicitatea mea, nu să o transform într-o ciudăţenie care să-mi taie aripile şi să mă ţină departe de visul meu.

Că tot veni vorba: dorinţa mea este să-i ajut pe oameni să fie mai fericiţi, mai energici şi pe adolescenţi să aibă mai multă încredere în ei. Iar cornul meu colorat, pe care îl credeam un defect, a atras atenţia organizatorilor de la The Color Run, aşa că voi fi invitatul de onoare la cursa din 26 aprilie, care provoacă oameni de toate vârstele la bucuria mişcării. Yeeey!

 

Dacă crezi că e important să îi ajutăm pe liceeni să-şi descopere puterile magice, vino la The Color Run sau donează pentru GROW! Orice implicare e binevenită! Hai să punem copită de la copită (sau mână de la mână, după caz) şi să susţinem acest proiect minunat! Iar pe modelul "1 leu pentru Ateneu", dacă fiecare alergător de la The Color Run donează "10 RONI pentru unicorn" :), putem ajunge (şi chiar depăşi targetul propus).

Mai multe despre GROW poţi citi aici: www.growedu.ro.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

­Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală și non-profit, înființată în 2009, care oferă tinerilor și profesorilor din mediul pre-universitar experiențe de dezvățare a convingerilor și comportamentelor disfuncționale și reînvățarea unor noțiuni care pun accentul pe identificarea potențialului individual, dezvoltarea competențelor pentru viață și creșterea abilității de învăța/lucra colaborativ, multidisciplinar și multigenerațional pentru a transforma societatea actuală într-una centrată pe valori sănătoase. 

Misiunea noastră este de a facilita un proces de conștientizare și ghidare a tinerilor prin educație centrată pe valori, pentru ca aceștia să devină creatorii propriilor lor vieți. 

SUSŢIN PROIECTUL

GROW

Îţi mai aminteşti cum erai în liceu? Poate ţi se părea că trebuie să înveţi prea multă teorie, că ai o grămadă de teme şi puţin timp pentru distracţie. Ţi-ar fi plăcut, poate, să ai un mentor pe parcursul acestei perioade agitate, care să te sprijine să devii mai sigur pe tine.

Ai ieşit la alergarea de dimineaţă... te bucuri de răcoare şi de razele de soare, în timp ce sorbi parfumul proaspăt al copacilor înfloriţi. Deodată, îţi apare în faţă un ROnicorn năzdrăvan, care glăsuieşte vesel: “E ziua ta norocoasă! Îţi pot îndeplini orice dorinţă!” După ce te dezmeticeşti (“Am vedenii de la prea multe endorfine?”), începi să te gândeşti

 

3 Donații

cere 10 ii dau 30 ca e simpatic
24 Apr 2014
30 RON
16 Apr 2014
Pentru educaţie colorată, folositoare şi vise împlinite!
02 Apr 2014
ROni GROW : Școala de Valori
ROnicornul GROW - alerg la The Color Run pentru unicitate transformată în atu şi nu în ciudăţenie care te ţine departe de vise