Traian-Cristian David-Matei - Școala de Valori

Traian-Cristian David-Matei aleargă la The Color Run pentru susţinerea educaţiei

0 RON Donatii stranse
0% Complete
200 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare,

Numele meu este Traian-Cristian David-Matei şi alerg pentru Şcoala de Valori la The Color Run 2014. Motto-ul meu este: "Dincolo de fericire şi nefericire este pacea." (Eckhart Tolle)

Îmi place sportul şi iubesc să ajut oamenii. Sunt în continuare alături de Şcoala de Valori (pentru care am alergat şi la Maratonul International din Roma) pentru susţinerea educaţiei.

The Color Run - cunoscută şi drept ”Happiest 5k on the Planet” - este o cursă euforică în culori, care celebrează sănătatea, bucuria şi originalitatea. A fost lansată în 2012 şi anul acesta ajunge şi în România.

Alerg cei 5 km pentru proiectul GROW care nuanţează în tonuri vii educaţia şi dă startul unei aventuri a cunoaşterii şi descoperirii de sine. Informaţiile practice din cadrul atelierelor sunt colorate de entuziasmul şi veselia unor traineri internaţionali, veniţi de pe tot globul, rezultând o experienţă de dezvoltare personală care completează cunoştinţele de la şcoală.

Am încredere că împreună putem reuşi! :D

Mulţumesc anticipat!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Școala de Valori

Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală modernă a cărei VIZIUNE este transformarea României într-o societate bazată pe valori puternice, modele și oameni de caracter. 

Principalul nostru ajutor este educația non formală, care este prezenta in toate interacțiunile cu tinerii din România.

GROW

Îţi mai aminteşti cum erai în liceu? Poate ţi se părea că trebuie să înveţi prea multă teorie, că ai o grămadă de teme şi puţin timp pentru distracţie. Ţi-ar fi plăcut, poate, să ai un mentor pe parcursul acestei perioade agitate, care să te sprijine să devii mai sigur pe tine.

The Color Run ~ 2014

Ai ieşit la alergarea de dimineaţă... te bucuri de răcoare şi de razele de soare, în timp ce sorbi parfumul proaspăt al copacilor înfloriţi. Deodată, îţi apare în faţă un ROnicorn năzd

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!