Dragos Roua - Școala de Valori

Performanta in pas alergator

175 RON Donatii stranse
17.5% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

     Cred sincer ca adolescentii de azi sunt fie asistatii sociali de maine, fie antreprenorii de maine. Iar balanta, directia in care acesti tineri se indreapta, poate fi influentata chiar acum, de lucruri concrete. Unul din aceste lucruri e accesul la educatie alternativa, cu perspectiva antreprenoriala, iar Scoala de Valori a facut si face acest lucru foarte bine.  

      Am alergat de mai multe ori pentru Scoala de Valori si voi continua sa o fac pentru ca, de-al lungul celor doi ani de cand ii sustin au dovedit ca stiu, pot si fac.  

       Alerg din nou pentru proiectul Exceptionalii al Scolii  de Valori si sper sa o faceti alaturi de mine. Nu e neaparat nevoie sa alergati 100 de kilometri prin Ciucas, e suficient sa faceti o donatie.  

 

Va multumesc.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Școala de Valori

Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală modernă a cărei VIZIUNE este transformarea României într-o societate bazată pe valori puternice, modele și oameni de caracter. 

Principalul nostru ajutor este educația non formală, care este prezenta in toate interacțiunile cu tinerii din România.

Excepţionalii

Credem într-o societate mai bună şi sădim seminţele schimbării încă de pe acum, pentru a cultiva roadele unei lumi noi.

Susţinem tinerii talentaţi, pasionaţi de ceea ce fac, care din plăcere transformă realitatea ce îi înconjoară. Pentru ei am creat Excepţionalii, un proiect de educaţie non-formală care inspiră prin oameni-model şi pune bazele comunităţii liderilor de mâine.    

4 Donatii

Exceptionalii au in tine un sustinator de nadejde! Felicitari Dragos si mult succes in continuare!
12 sep 2016
Succes, Dragoș!
07 sep 2016

Eliza Nitescu & Claudiu Beletoiu

20 RON
To all outliers you have chosen to support!
01 sep 2016

Sega

30 RON
O scoala de valori intr-o tara ca Romania e ca un gradinar priceput care vine sa se ocupe de o gradina lasata de izbeliste.
01 sep 2016