InvesteÅŸte în educaÅ£ie, investeÅŸte în viitor!

 

50.5% Complete
505 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
10
Donations

Testarea spiritului de echipă adevărat, înfruntarea gerului năpraznic și cei 21 km sunt provocările Gerarului.

Suntem 3 tineri care am ales fiecare în felul lui să ne implicăm în proiecte care pot face din România o ţară mai bună pentru acum şi pentru viitor.

Credem în puterea educaţiei de a schimba destine şi de aceea ne-am unit forţele şi ne-am sincronizat paşii pentru a arată că se poate: prin perseverenţă şi prin spirit de echipă.

H3O, adică Matilda, Adina şi Sebastian, susţine proiectul Inventica pentru că viitorul unei societăţi poate fi construit doar având o viziune şi oameni care să muncească pentru a-şi atinge obiectivele.

Inventica dezgheaţă educaţia clasică, sprijină tinerii valoroşi şi le oferă cadrul necesar cultivării talentului si a inovației.

Investeşte în educaţie, investeşte în viitor!

Mulţumim!
Echipa H3O


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

­Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală și non-profit, înființată în 2009, care oferă tinerilor și profesorilor din mediul pre-universitar experiențe de dezvățare a convingerilor și comportamentelor disfuncționale și reînvățarea unor noțiuni care pun accentul pe identificarea potențialului individual, dezvoltarea competențelor pentru viață și creșterea abilității de învăța/lucra colaborativ, multidisciplinar și multigenerațional pentru a transforma societatea actuală într-una centrată pe valori sănătoase. 

Misiunea noastră este de a facilita un proces de conștientizare și ghidare a tinerilor prin educație centrată pe valori, pentru ca aceștia să devină creatorii propriilor lor vieți. 

SUSÅ¢IN PROIECTUL

iMKreative Camp

Vrem să-i inspirăm pe liceeni să fie creativi și încrezători în propriile idei, așa că am lansat pentru ei iMKreative Camp, o tabără inedită. Prin ea susținem tinerii dornici să-și dezvolte o carieră în marketing, publicitate sau alte industrii creative, oferindu-le o experiență de învățare de 5 zile sub forma unei tabere de vară.

Semimaratonul Gerar a devenit un eveniment de tradiÅ£ie printre alergătorii din România, fiind pentru mult timp prima competiÅ£ie de alergare a anului. Organizat de către AsociaÅ£iile Club Sportiv RO CLUB MARATON È™i People for Sport România împreună cu Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universităţii Politehnica BucureÅŸti, în parteneriat cu Universitatea Politehnica BucureÅ

 

10 Donations

Oxigen pentru viitor. Felicitări pentru inițiativă! :)
28 Jan 2017
Vrem sa va vedem pe podium! :P
28 Jan 2017
Go for it!
28 Jan 2017

Anonymous

50 RON
27 Jan 2017
Go go H3O team!
25 Jan 2017
Spor si GG, dragilor! Rock your run! :)
25 Jan 2017
In fuga! In echipa! Bravo!
23 Jan 2017

Anonymous

50 RON
Mult succes si la cat mai multa educatie cu impact! Succes la cursa
19 Jan 2017

Reinventare

30 RON
Donati pentru educatie!
15 Jan 2017

Alina

30 RON
11 Jan 2017