Îmi dăruiesc ziua pentru o adolescență împlinită

 

Andreea Dinu Școala de Valori

58.571428571429% Complete
410 RON
Sumă strânsă
700 RON
Target
10
Donații

  Vine ziua mea! Și anul acesta vreau să nu stau degeaba și să primesc cadouri.

Aleg să îmi dăruiesc ziua unei adolescente, ca ea sa poata primi cadoul  pe care eu  nu l-am primit la vârsta ei - o experiență de dezvoltare personală la Tabăra BootCamp pentru Fete.

Nu stiu dacă o va chema Andreea ca pe mine sau Diana (asa cum a vrut mama  în secret să mă numesc), dar știu că îi doresc să se bucure alături de alte adolescente de feminitatea ei, de incredere în sine, îi doresc să învețe cine e și să se iubească așa cum e.

Știu că în tabără e pe mâini bune și va învăța să își planifice și să își atingă visele cele mai îndraznețe, va întâlni oameni care îi vor schimba viața și va deveni mai curoajoasă.Își va exprima  ideile fara frică, autentic și va afla mai multe despre ce vrea să facă cu viața ei personală și profesională.

Mie mi-a luat vreo 14 ani să ajung la aceste lucruri și îmi doresc ca drumul ei să fie mai ușor.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alaturi de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către o bursă pentru tânără care are nevoie dar nu își permite.

 

Putem dărui impreună 700 de lei pentru o adolescență mai luminoasă, te bagi?

Îți mulțumesc și alături de mine îți mulțumește și adolescenta Andreea, cea de acum 14 ani.




Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

­Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală și non-profit, înființată în 2009, care oferă tinerilor și profesorilor din mediul pre-universitar experiențe de dezvățare a convingerilor și comportamentelor disfuncționale și reînvățarea unor noțiuni care pun accentul pe identificarea potențialului individual, dezvoltarea competențelor pentru viață și creșterea abilității de învăța/lucra colaborativ, multidisciplinar și multigenerațional pentru a transforma societatea actuală într-una centrată pe valori sănătoase. 

Misiunea noastră este de a facilita un proces de conștientizare și ghidare a tinerilor prin educație centrată pe valori, pentru ca aceștia să devină creatorii propriilor lor vieți. 

SUSŢIN PROIECTUL

BootCamp pentru Fete

Este foarte important să te cunoști, să îți afli valorile, să îți cunoști limitele și să înveți să le depășești, să ai o idee mai clară despre direcția ta în viață, atât personal, cât și profesional. BootCamp pentru fete oferă aceste lucruri către 24 de tinere din toată țara, intr-o tabără de 5 zile, în această vară.

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

10 Donații

Anonymous

50 RON
Draga Andreea, iti doresc sa traiesti in armonie cu tine insati, cu bucurie si multa iubire! Felicitari pentru initiativa!
18 Apr 2017
18 Apr 2017
15 Apr 2017

irina alexandra

30 RON
<3
15 Apr 2017
La mulți ani, Andreea! :)
10 Apr 2017
iti iau si cadou de ziua ta , stai linistita ;)
06 Apr 2017

Anonymous

50 RON
La multi ani! :)
06 Apr 2017

Anonymous

55 RON
pentru metalik cu dedicatie fara numar si la mai mare
06 Apr 2017

Anonymous

30 RON
06 Apr 2017

Anonymous

30 RON
Mult succes!
05 Apr 2017