Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Andreea Rădulescu Școala de Valori

82% Complete
2,050 RON
Sumă strânsă
2,500 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Sunt Andreea, aventurieră, voluntară incurabilă și visătoare ce crede cu tărie că o educație de calitate poate fi cea care va schimba lumea în bine!

Am ales ca și anul acesta să îmi donez ziua de naștere pentru un proiect în care cred foarte mult, și anume proiectul GROW, organizat de Școala de Valori. Astfel, timp de 22 de zile voi încerca să transform darurile de ziua mea în oportunități pentru elevii de liceu din România.

Petrecem sute de ore anual mergând la cursuri și laboratoare. Dar oare esteacest lucru de ajuns? Eu am descoperit că pentru mine educația non-formală joacă un rol cel puțin la fel de important ca și cea formală. Cum? Având curajul de a experimenta ceva nou și acceptând orice oportunitate, așa am ajuns să fac parte din proiectul GROW.

GROW este acel proiect care mi-a marcat anii de liceu, ajutându-mă să mă dezvolt pe plan profesional, să cunosc foarte multe domenii, dar cel mai important m-a adus cu un pas mai aproape de persoana care sunt astăzi. Mi-a demonstrat că educația este unul dintre cele mai importante lucruri și că prin intermediul acesteia poți schimba mentalități și ajuta oameni. Mi-a arătat că lumea este atât de mare și merită să descoperi fiecare țară, cultură și limbă, dar mai ales să cunoști oameni care să te inspire. M-a făcut să îmi dau seama care îmi sunt valorile, ce drum aș vrea să urmez și cum pot să îmi îndeplinesc orice vis. Dar mai presus de toate aceste lucruri, mi-a deschis calea spre voluntariat, oferindu-mi motivație și inspirându-mă să îi ajut mereu pe cei de lângă mine.

La fel ca mine, sunt mulți tineri ale căror vieți au fost schimbate de proiectul GROW. Dar cu ajutorul tău pot fi și mai mulți! Orice donație de aici sprijină tinerii să își descopere adevăratul potențial și le oferă curajul și puterea să schimbe ceva!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

­Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală și non-profit, înființată în 2009, care oferă tinerilor și profesorilor din mediul pre-universitar experiențe de dezvățare a convingerilor și comportamentelor disfuncționale și reînvățarea unor noțiuni care pun accentul pe identificarea potențialului individual, dezvoltarea competențelor pentru viață și creșterea abilității de învăța/lucra colaborativ, multidisciplinar și multigenerațional pentru a transforma societatea actuală într-una centrată pe valori sănătoase. 

Misiunea noastră este de a facilita un proces de conștientizare și ghidare a tinerilor prin educație centrată pe valori, pentru ca aceștia să devină creatorii propriilor lor vieți. 

SUSŢIN PROIECTUL

GROW

Îţi mai aminteşti cum erai în liceu? Poate ţi se părea că trebuie să înveţi prea multă teorie, că ai o grămadă de teme şi puţin timp pentru distracţie. Ţi-ar fi plăcut, poate, să ai un mentor pe parcursul acestei perioade agitate, care să te sprijine să devii mai sigur pe tine.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

5 Donații

Teo

30 RON
Pupici cu sclipici
14 Feb 2018

Anonymous

1,790 RON
May God bless the youth of Romania through this effort!
07 Feb 2018

Anonymous

50 RON
La multi ani, om frumos!! Cu fiecare an care trece iti lasi tot mai mult amprenta in lume, you are really changing the world one day at a time
04 Feb 2018
Să ți se întoarcă înzecit toate lucrurile minunate pe care le faci pentru ceilalți! La mulți ani frumoși și feiciți, micuțo! :*
02 Feb 2018

Anonymous

150 RON
La multi ani cu energie, entuziasm si experiente care sa te tina mereu zambitoare si ambitioasa! You're awesome. Te imbratisez! >:D<
02 Feb 2018
Andreea Rădulescu : Școala de Valori
Cel mai frumos cadou de ziua mea