Andrei Rosu - Școala de Valori

Andrei Rosu participa la un triplu ultratriatlon pentru Scoala de Valori

550 RON Donatii stranse
36.666666666667% Complete
1,500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De ce particip la un triplu ultratriatlon? Ziua 1.

In urma cu doi ani invatam sa inot si sa merg cu bicicleta. Un an mai tarziu terminam un Half Ironman, apoi un Ironman. Iar in urma cu cateva luni, un Dublu Iron. Si, pe parcursul acestor zile, urmeaza un triplu ultratriatlon, adica un total de 11.4 km de inot, 540 km de pedalat si 126.6 km de alergare.

Limitele - atat cele fizice cat si cele psihice - sunt acolo unde le stabilim. Si, cu siguranta, nu ar trebui sa existe limitari nici in privinta numarului de cauze sociale pe care le putem sustine sau a sumelor pe care ne propunem sa le strangem pentru a sustine fundatiile si proiectele in care credem.  

Nu am de gand sa abandonez corabia sau sa astept ca Romania sa se scufunde. Imi doresc un viitor in care copiii nostri sa traiasca intr-o societate normala si propera. Sa beneficieze de un sistem educational care sa ii ajute in viata. Sa se bucure de un aer curat si de apropierea naturii. Sa stie ca semenii nostri merita cea mai buna ingrijire, chiar si atunci cand mai au de trait doar cateva zile sau saptamani. 

20 noiembrie este ZIUA 1 a Triple Ultratriathlon World Challenge. Va invit sa fiti alaturi de mine si Scoala de Valori, pentru a sustine organizarea unorateliere nonformale de invatare experientiala pentru elevii de liceu si, astfel, sa ii ajutam in procesul de construire a caracterului si in cel al descoperirii de sine.

Iti multumesc pentru sustinere. Chiar si 1 RON va fi pe deplin apreciat. Si, fireste, mesajul tau de incurajare ma va ajuta in momentele dificile ale acestei experiente.

Cu recunostinta!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Școala de Valori

Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală modernă a cărei VIZIUNE este transformarea României într-o societate bazată pe valori puternice, modele și oameni de caracter. 

Principalul nostru ajutor este educația non formală, care este prezenta in toate interacțiunile cu tinerii din România.

Gândește pentru Tine

Gandește pentru tine este un atelier nonformal de învăţare experienţială, în care, timp de 2 zile elevii trec printr-un proces de autocunoaştere

4 Donatii

Anonymous

150 RON
Andrei, eu fac treaba usoara si donez :)
06 iun 2016

Alex C

100 RON
30 nov 2013

lucian stanescu

200 RON
21 nov 2013

Dragos-Petru Belduganu

100 RON
sa fie intr-un ceas bun domnule. sunt cu gandul alaturi de tine pana la finish si dincolo de el - hai Andrei stiu ca poti.
21 nov 2013