Oana Badea alearga la MIB pentru Scoala de Valori

 

Oana Solomon Școala de Valori

77.3% Complete
773 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
9
Donații

Am fost un copil si o adolescenta norocoasa, inzestrata cu unele calitati pe care am invatat sa mi le pun in valori; am fost olimpica la istorie si limba romana de mai multe ori; am scris poezie si proza si am castigat cateva concursuri regionale si nationale; ca si copil, am avut o activitate artistica bogata, avand mai multe premii; dar am avut noroc de mentori si modele, precum si de parinti care m-au sustinut si mi-au calauzit pasii; am avut si momente grele, in care sistemul mi se parea prea greu, nedrept si partinitor, dar am crezut in sansa mea si in calitatile mele. Am muncit mult, dar imi zic in fiecare moment ca a meritat.

Acum vreau sa conving tineri cu talent ca a ramane in Romania zilelor noastre e un act de curaj si ca, in ciuda problemelor si obstacolelor, se pot realiza lucruri frumoase). Am nevoie de sprijinul vostru ca toate aceste idei sa prinda contur. Vreau sa va ganditi la fiecare rand din cele de mai sus si sa sustineti proiectul care este aproape inimii voastre. Poate intr-o luna va simiti aproape de unul, iar in urmatoarea luna de altul si de altul. Noi nu ne suparam. Va multumesc ca si voi credeti in aceleasi valori in care si eu cred. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

­Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală și non-profit, înființată în 2009, care oferă tinerilor și profesorilor din mediul pre-universitar experiențe de dezvățare a convingerilor și comportamentelor disfuncționale și reînvățarea unor noțiuni care pun accentul pe identificarea potențialului individual, dezvoltarea competențelor pentru viață și creșterea abilității de învăța/lucra colaborativ, multidisciplinar și multigenerațional pentru a transforma societatea actuală într-una centrată pe valori sănătoase. 

Misiunea noastră este de a facilita un proces de conștientizare și ghidare a tinerilor prin educație centrată pe valori, pentru ca aceștia să devină creatorii propriilor lor vieți. 

SUSŢIN PROIECTUL

Gândește pentru Tine

Gandește pentru tine este un atelier nonformal de învăţare experienţială, în care, timp de 2 zile elevii trec printr-un proces de autocunoaştere

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România și are startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Maraton Cursa individuală - 42.195 km - Cursa scaunelor rulant

 

9 Donații

180 RON
Multumesc pentru cadou colegilor mei :)
10 Jan 2014
12 Oct 2013
Ma bucur ca te-am cunoscut, multumesc!
11 Oct 2013
07 Oct 2013
Mult succes Oana! Enjoy the race!
05 Oct 2013
Felicitari, Oana, pentru toate reusitele tale si pentru faptul ca sustii Scoala de Valori! Mult succes la MIB!
05 Oct 2013
Mult succes, Oana! Sustin cauza alaturi de tine, mai ales ca vom alerga impreuna primii 21 km!
04 Oct 2013
Bafta Oana, voi purta si eu cu mandrie tricoul primit de la Scoala de Valori!
03 Oct 2013
Iti multumesc pentru toata sustinerea in nebuniile mele! Mult succes!
03 Oct 2013