Susțin adolescenții schimbă-lume din Școala de Valori@cuceritori de kilometri pe șoseaua educației

 

Iulia Gainariu Școala de Valori

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pe lângă cariera de sportiv de perfomanță și pregătirea de a deveni medic, lucrez  cu copii, le înțeleg nevoile, slăbiciunile, ambițiile, dorințele și știu cât de mult au nevoie să fie corect îndrumați în viață.

Am ales să susțin Școala de Valori deoarece educația este cea mai importantă din punctul meu de vedere. Dacă țara aceasta ar avea o educație mai bună, lucrurile ar fi diferite. Este foarte bine că există astfel de organizații care se adresează educației copiiilor, ei sunt viiitorul. Ne dorim să ajungă oameni în toată firea, sănătoși fizic și psihic, cu valori morale și coloană vertebrală.

Mi-am propus să dedic proiectului Excepționalii toți kilometri pe care eu îi alerg în următoarea perioadă, următoarele curse fiind: 
- Cindrel ÎnAlergare - 28 Iulie
- Campionatul Național de Alergare Montană- 5 August  

Donează ca 60 de adolescenți excepționali din toată țara să poată crea proiecte de impact pentru comunitatea lor.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

­Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală și non-profit, înființată în 2009, care oferă tinerilor și profesorilor din mediul pre-universitar experiențe de dezvățare a convingerilor și comportamentelor disfuncționale și reînvățarea unor noțiuni care pun accentul pe identificarea potențialului individual, dezvoltarea competențelor pentru viață și creșterea abilității de învăța/lucra colaborativ, multidisciplinar și multigenerațional pentru a transforma societatea actuală într-una centrată pe valori sănătoase. 

Misiunea noastră este de a facilita un proces de conștientizare și ghidare a tinerilor prin educație centrată pe valori, pentru ca aceștia să devină creatorii propriilor lor vieți. 

SUSŢIN PROIECTUL

Excepţionalii

Credem într-o societate mai bună şi sădim seminţele schimbării încă de pe acum, pentru a cultiva roadele unei lumi noi.

Susţinem tinerii talentaţi, pasionaţi de ceea ce fac, care din plăcere transformă realitatea ce îi înconjoară. Pentru ei am creat Excepţionalii, un proiect de educaţie non-formală care inspiră prin oameni-model şi pune bazele comunităţii liderilor de mâine.    

Iulia pe lângă cariera de sportiv de perfomanță și pregătirea de a deveni medic, lucreaza cu copii, le înțelege nevoile, slăbiciunile, ambițiile, dorințele și știe cât de mult au nevoie să fie corect îndrumați în viată A ales să susțina Școala de Valori deoarece educația este cea mai importantă din punctul ei de vedere. Dacă țara aceasta ar avea o educație mai bună, lu

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Iulia Gainariu : Școala de Valori
Susțin adolescenții schimbă-lume din Școala de Valori@cuceritori de kilometri pe șoseaua educației