Școala de Valori

Școala de Valori

iMKreative Camp

Status: Financed

Vrem să-i inspirăm pe liceeni să fie creativi și încrezători în propriile idei, așa că am lansat pentru ei iMKreative Camp, o tabără inedită. Prin ea susținem tinerii dornici să-și dezvolte o carieră în marketing, publicitate sau alte industrii creative, oferindu-le o experiență de învățare de 5 zile sub forma unei tabere de vară.

[ Show more ]

1,356 RON

Raised:

1

Supporters:

25

Donations:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Creativitatea e ca alergarea pe zăpadă: trebuie să fii suficient de îndrăzneț ca să o practici, dar și suficient de experimentat ca să nu te duci de-a dura.

Vrem să-i inspirăm pe liceeni să fie creativi și încrezători în propriile idei, așa că am lansat pentru ei tabăra iMKreative Camp, o provocare perfectă pentru vacanță. Prin ea susținem tinerii dornici să-și dezvolte o carieră în marketing, publicitate sau alte industrii creative, oferindu-le o experiență de învățare de 5 zile sub forma unei tabere de vară.

La iMKreative Camp, 48 de liceeni pasionați și creativi vor dobândi cunoștințe de inventică, marketing, dezvoltare de produs și publicitate. Lucrând în echipe, ei vor concepe și „vinde” audienței un produs sau serviciu, într-o competiție contra-timp.

Întreaga experiență iMKreative Camp este proiectată pentru a dezvolta creativitatea, încrederea, abilitățile de prezentare, gândirea critică și lucrul în echipă, facilitând descoperirea aptitudinilor personale. 

La final, participanții vor avea mai multă încredere în propriile idei şi în capacitatea lor de a le pune în practică și vor fi mai convingători atunci când vine vorba de a le prezenta altora. 

Ne dorim să oferim această experiență și copiilor cu posibilități financiare reduse, însă cu spirit creativ și cu dorință de implicare. Pornind de la aceasta idee, vrem să oferim un număr de 5 burse elevilor de liceu care au talentul, dar nu și bugetul pentru participare.

Susține iMKreative Camp la Gerar și încurajează liceeni să-și antreneze creativitatea!