Sorana Cîrstea susţine proiectul GROW la The Color Run

 

Sorana Cîrstea Școala de Valori

42% Complete
210 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut! Eu sunt Sorana. Am descoperit tenisul la 4 ani, iar de atunci simt şi trăiesc pentru acest sport.

 

Sunt recunoscătoare că mi-am găsit pasiunea de mică şi că am avut ocazia să-mi îndrept toate forţele spre performanţă, iar acum lupt pentru a fi din ce în ce mai bună în ceea ce fac. Nu-mi imaginez cum ar fi viaţa mea fără tenis!

 

Încă din copilărie am avut un program încărcat, cu multe antrenamente, dar nu mi-am neglijat şcoala şi am încercat să menţin un echilibru între cele două. Educaţia este esenţială, cu atât mai mult când te afli la vârsta adolescenţei, deci la început de drum. Mi-ar plăcea ca fiecare tânăr să aibă şansa de a-şi descoperi pasiunea din timp, pentru că atunci când faci un lucru din tot sufletul ai mai mari şanse să excelezi şi să fii mulţumit de tine însuţi.

 

De aceea susţin GROW, un program care completează educaţia de la şcoală. GROW le oferă tinerilor un cadru non-formal şi multicultural unde aceştia îşi descoperă identitatea şi valorile, pentru a alege drumul care să-i motiveze spre performanţă, indiferent de domeniu: sport, matematică, IT, artă etc. Dacă vrei să afli mai multe despre acest proiect, citeşte aici.

 

Te invit să participi la The Color Run pentru a susţine adolescenţii să lupte pentru pasiunile proprii! Orice donaţie pentru programul GROW, indiferent de sumă, este binevenită şi va fi apreciată!

 

Îţi mulţumesc pentru implicare!

Cu drag,

Sorana


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

­Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală și non-profit, înființată în 2009, care oferă tinerilor și profesorilor din mediul pre-universitar experiențe de dezvățare a convingerilor și comportamentelor disfuncționale și reînvățarea unor noțiuni care pun accentul pe identificarea potențialului individual, dezvoltarea competențelor pentru viață și creșterea abilității de învăța/lucra colaborativ, multidisciplinar și multigenerațional pentru a transforma societatea actuală într-una centrată pe valori sănătoase. 

Misiunea noastră este de a facilita un proces de conștientizare și ghidare a tinerilor prin educație centrată pe valori, pentru ca aceștia să devină creatorii propriilor lor vieți. 

SUSŢIN PROIECTUL

GROW

Îţi mai aminteşti cum erai în liceu? Poate ţi se părea că trebuie să înveţi prea multă teorie, că ai o grămadă de teme şi puţin timp pentru distracţie. Ţi-ar fi plăcut, poate, să ai un mentor pe parcursul acestei perioade agitate, care să te sprijine să devii mai sigur pe tine.

Ai ieşit la alergarea de dimineaţă... te bucuri de răcoare şi de razele de soare, în timp ce sorbi parfumul proaspăt al copacilor înfloriţi. Deodată, îţi apare în faţă un ROnicorn năzdrăvan, care glăsuieşte vesel: “E ziua ta norocoasă! Îţi pot îndeplini orice dorinţă!” După ce te dezmeticeşti (“Am vedenii de la prea multe endorfine?”), începi să te gândeşti

 

1 Donații

22 Apr 2014
Sorana Cîrstea : Școala de Valori
Sorana Cîrstea susţine proiectul GROW la The Color Run