Sportul pentru Tine - Lucian, Vlad si Bogdan - Școala de Valori

Promovam sportul!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
700 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sportul pentru Tine este un club alcătuit din oameni pasionați de sport, în principal iubitori de triathlon și ciclism. Echipa noastră poartă denumirea asociației non-profit ‘Sportul pentru Tine’, care are ca scop promovarea sportului în rândul copiilor. Suntem și organizatorii cursei de mtb Zimbrăria Neagră, cursă care s-a bucurat de un success deosebit, având de la prima ediție peste 600 de participanți.

Fiind și părinți de adolescenți, ne-am bucura foarte tare că strângerea de fonduri pentru o astfel de cauză să se bucure de succes.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Școala de Valori

Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală modernă a cărei VIZIUNE este transformarea României într-o societate bazată pe valori puternice, modele și oameni de caracter. 

Principalul nostru ajutor este educația non formală, care este prezenta in toate interacțiunile cu tinerii din România.

iMKreative Camp

Vrem să-i inspirăm pe liceeni să fie creativi și încrezători în propriile idei, așa că am lansat pentru ei iMKreative Camp, o tabără inedită. Prin ea susținem tinerii dornici să-și dezvolte o carieră în marketing, publicitate sau alte industrii creative, oferindu-le o experiență de învățare de 5 zile sub forma unei tabere de vară.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!