Învăț, deci #rezist.

 

MAGii Școala de Valori Școala de Valori

80.230769230769% Complete
1,043 RON
Sumă strânsă
1,300 RON
Target
11
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Noi suntem MAGii: Mihaela, Anca si George, iubitori de istețime. Alergăm în echipă la Gerar 2018, pentru o viață sănătoasa, integritate, libertate, curaj, încredere. Sunt repere fundamentale susținute și de Școala de Valori, formatoare de comunități de tineri autonomi, dornici să acționeze colaborativ, responsabil și etic.

Avem nevoie cu toții să sprijinim tinerii în definirea unor repere după care să-și ghideze viața.

Fiți alături de noi și de ei, prin susținerea financiară a echipei noastre, fondurile donate contribuind la realizarea proiectelor Școlii de Valori.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

­Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală și non-profit, înființată în 2009, care oferă tinerilor și profesorilor din mediul pre-universitar experiențe de dezvățare a convingerilor și comportamentelor disfuncționale și reînvățarea unor noțiuni care pun accentul pe identificarea potențialului individual, dezvoltarea competențelor pentru viață și creșterea abilității de învăța/lucra colaborativ, multidisciplinar și multigenerațional pentru a transforma societatea actuală într-una centrată pe valori sănătoase. 

Misiunea noastră este de a facilita un proces de conștientizare și ghidare a tinerilor prin educație centrată pe valori, pentru ca aceștia să devină creatorii propriilor lor vieți. 

SUSŢIN PROIECTUL

Excepţionalii

Credem într-o societate mai bună şi sădim seminţele schimbării încă de pe acum, pentru a cultiva roadele unei lumi noi.

Susţinem tinerii talentaţi, pasionaţi de ceea ce fac, care din plăcere transformă realitatea ce îi înconjoară. Pentru ei am creat Excepţionalii, un proiect de educaţie non-formală care inspiră prin oameni-model şi pune bazele comunităţii liderilor de mâine.    

Semimaratonul Gerar a devenit un eveniment de tradiţie printre alergătorii din România, fiind pentru mult timp prima competiţie de alergare a anului. Organizat de către Asociatia People for Sport România împreună cu Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti, în parteneriat cu Universitatea Politehnica Bucureşti şi Asociaţia Bucharest Running

 

11 Donații

Cristina Filip

50 RON
27 Jan 2018

Cristina B

150 RON
Go for o good start, Ready for exceptional finish!
24 Jan 2018
La mulți ani, Mihaela! :)
11 Jan 2018
Succes!
10 Jan 2018
Wow ce echipa! Va cunosc pe fiecare separat din medii diferite si sunteti minunati fiecare in parte. Imi imaginez ca in echipa nimic nu va poate opri! Mult succes! Si felicitari pentru ceea ce faceti!
04 Jan 2018
La multi ani!
04 Jan 2018

Gabriela

30 RON
Sa va fie de bine!
25 Dec 2017
300 RON
Mult succes!
25 Dec 2017

Gabriel Drilea

30 RON
Alergare dezghetata la Gerar:)
17 Dec 2017

Cristina

30 RON
Run, Forrest! Run!
12 Dec 2017

Anonymous

123 RON
Start!
12 Dec 2017
MAGii Școala de Valori : Școala de Valori
Învăț, deci #rezist.