Izabela Vacaru - Școala de Valori

Echipa The Change Hub sustine copiii internati la Marie Curie

1,340 RON Donatii stranse
29.777777777778% Complete
4,500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

The Change Hub - un proiect care a marcat viața adolescenților din Spiru Haret. Cu un design nonformal și multă determinare, Hubul de la subsolul liceului nostru a reușit să facă o schimbare. Noi facem parte din comunitate și am crescut timp de patru luni sub ochii celor de la Școala de Valori.

Acum a venit vremea să creăm și noi o mișcare în societate și să le demonstrăm tuturor că nimic nu este imposibil. Copiii ajută copii, așa că, la doar 15 ani organizăm un spectacol caritabil pentru micuții internați la secția de ortopedie a Spitalului Marie Sklodowska Curie. Scopul nostru este să reușim să achiziționăm în primul rând un scaun performant de transport, care ar ușura spitalizarea celor mici și le-ar aduce un zâmbet semnificativ pe chip.

Dacă vrei să aduci bucurie unui suflet, vino pe data de 24 aprilie în incinta Sălii Mari a teatrului ARCUB, începând cu ora 18 30. Te vom întâmpina cu un număr de teatru susținut de cea mai bună trupă de liceeni, Trupa AS, un moment de stand up comedy cu Toma Alexandru și Sorin Pârcălab, iar întregul spectacol va fi prezentat de către un om deosebit, Andrei Niculae, Djul de la Virgin Radio. De asemea, pe tot parcursul evenimentului va exista o licitație, în cadrul căreia se vor vinde obiecte autografiate de către artiști români.

Credem că frumusețea se află în inima fiecăruia și te invităm să fii alături de noi  pentru a crea o atmosferă plină de energie și o amintire de neuitat.

Dăruiește minim 35 lei " Pentru Ei" si esti invitatul nostru  , unde te poți bucura de artiști și ne poți cunoaște echipa:)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Școala de Valori

Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală modernă a cărei VIZIUNE este transformarea României într-o societate bazată pe valori puternice, modele și oameni de caracter. 

Principalul nostru ajutor este educația non formală, care este prezenta in toate interacțiunile cu tinerii din România.

The Change Hub si Scoala de Valori, impreuna pentru Copii de la Marie Curie

Echipa The Change Hub isi dorește să ajute copii internați la Marie Curie și să le achiziționeze scaune performante pentru transport.

8 Donatii

Anonymous

500 RON
23 apr 2018
Felicitari pentru actiune! Mult success si abia astept sa va cunosc, marti 24 Aprilie.
17 apr 2018
Pentru ei!
13 apr 2018
11 apr 2018

Anonymous

75 RON
Felicitari! Succes! :)
11 apr 2018
11 apr 2018

Ramona I.

30 RON
08 apr 2018

Anonymous

150 RON
01 apr 2018