Anca Milea - Școala de Valori

Imi daruiesc ziua educatiei

220 RON Donatii stranse
22% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Mâine împlinesc 20 de ani, oh da, schimb prefixul, așa că am stat puțin să privesc în urmă la lucrurile care m-au făcut fericită.

Școala de Valori a fost, este și mereu va fi o organizație care îmi aduce zâmbetul pe buze. Este locul unde am învățat să nu îmi fie niciodată frică să spun ceea ce gândesc sau ceea ce nu e în regulă cu mine. Am învățat să stau dreaptă și să nu îmi fie teamă să îmi spun povestea lumii. Am învățat că leadership-ul nu înseamnă doar să fii bun la organizat și să dai ordine, ci că trebuie să crești oameni și să le lași locul tău la un moment dat. Am învățat că există putere în a fi vulnerabil cu oamenii din preajma ta.

Am învățat că tinerii au puterea de a face schimbări uriașe când sunt aduși într-un spațiu comun. Și am mai învățat că poți avea prietenii la sute de kilometri cu care poți lucra la idei de proiecte, start-up-uri și nimic nu te oprește din asta.

Însă ce e cel mai frumos la această organizație, nu e ceea ce am învățat eu, ci faptul că sunt mii de tineri în țara asta care au fost marcați de proiectele Școlii de Valori, și ar putea fi și mai mulți cu puțin ajutor.

Așa că ÎMI DONEZ ZIUA DE NAȘTERE ȘCOLII DE VALORI! Aș aprecia enorm dacă anul acesta în loc de cadouri voi primi o donație pentru această organizație. Creăm impreuna povestea educatiei pentru adolescenti! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Școala de Valori

Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală modernă a cărei VIZIUNE este transformarea României într-o societate bazată pe valori puternice, modele și oameni de caracter. 

Principalul nostru ajutor este educația non formală, care este prezenta in toate interacțiunile cu tinerii din România.

GROW

Îţi mai aminteşti cum erai în liceu? Poate ţi se părea că trebuie să înveţi prea multă teorie, că ai o grămadă de teme şi puţin timp pentru distracţie. Ţi-ar fi plăcut, poate, să ai un mentor pe parcursul acestei perioade agitate, care să te sprijine să devii mai sigur pe tine.

5 Donatii

felicitari!
25 mai 2018

Ioan Milea

100 RON
24 mai 2018

Silca Ivașcu-Ilici

50 RON
Felicitari si Succes!
24 mai 2018

Anonymous

30 RON
O idee bună.
23 mai 2018
Ok
23 mai 2018