Melcii Zburători susţin şansa elevilor excepţionali!

 

Dragos Sârbu Școala de Valori

62.777777777778% Complete
565 RON
Sumă strânsă
900 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Suntem Andrei, Alex si Dragos si alergam la Gerar pentru ca este un concurs inedit si ne plac experientele noi. Suntem pentru prima oara in aceasta formula si ne propunem sa ne bucuram de aer curat si voie buna pentru toti cei 21 KM.  

Sustinem proiectul Exceptionalii al Scolii de Valori pentru ca vrem ca tinerii, indiferent de pasiunea lor, sa se poata dezvolta si sa-si atinga visurile. Credem ca adolescentilor le lipsesc modelele de succes care sa-i inspire si sa-i motiveze si ne bucuram ca prin Exceptionalii ei vor avea ocazia sa cunoasca persoane publice care au reusit in viata.

De asemenea, Dragos a fost Project managerul primei editii si vrea prin participarea la Gerar sa contribuie la continuitatea pe termen lung a proiectului.  

Puteti si voi sa sustineti printr-o donatie, demersul melcilor si proiectul "Exceptionalii".


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

­Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală și non-profit, înființată în 2009, care oferă tinerilor și profesorilor din mediul pre-universitar experiențe de dezvățare a convingerilor și comportamentelor disfuncționale și reînvățarea unor noțiuni care pun accentul pe identificarea potențialului individual, dezvoltarea competențelor pentru viață și creșterea abilității de învăța/lucra colaborativ, multidisciplinar și multigenerațional pentru a transforma societatea actuală într-una centrată pe valori sănătoase. 

Misiunea noastră este de a facilita un proces de conștientizare și ghidare a tinerilor prin educație centrată pe valori, pentru ca aceștia să devină creatorii propriilor lor vieți. 

SUSŢIN PROIECTUL

Excepţionalii

Credem într-o societate mai bună şi sădim seminţele schimbării încă de pe acum, pentru a cultiva roadele unei lumi noi.

Susţinem tinerii talentaţi, pasionaţi de ceea ce fac, care din plăcere transformă realitatea ce îi înconjoară. Pentru ei am creat Excepţionalii, un proiect de educaţie non-formală care inspiră prin oameni-model şi pune bazele comunităţii liderilor de mâine.    

Semimaratonul Gerar, a devenit un eveniment de tradiţie printre alergătorii din România, fiind prima competiţie de alergare a anului. Organizat de Asociaţia Club Sportiv RO CLUB MARATON, împreună cu Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti, în parteneriat cu Universitatea Politehnica Bucureşti şi Asociaţia Bucharest Running Club, Semimaraton

 

10 Donații

Prin educație putem evolua.
29 Jan 2015
24 Jan 2015
Mult succes! Sa terminati cu bine. Data viitoare alerg si eu cu voi
23 Jan 2015
Spor si voie buna!
23 Jan 2015
Succes! Sa fie bine si pentru voi si pentru copii cu proiectul
23 Jan 2015
22 Jan 2015
Go Team!
22 Jan 2015
22 Jan 2015
Felicitari!
19 Jan 2015
forta fie cu voi domnilor si sa nu va fluture ochii :P - multumesc ca sustineti Exceptionalii - sunteti Exceptionali :).
19 Jan 2015
Dragos Sârbu : Școala de Valori
Melcii Zburători susţin şansa elevilor excepţionali!