Anton Gherca - Școala de Valori

winter challenge - 11 km pt 3 valori

60 RON Donatii stranse
20% Complete
300 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Guys, cross-ul Gerarar a fost o chestie de care mi-a fost frica. Cine naiba iese la temperaturile astea sa alerge 11 km sau chiar 21 km? Nu ar fi mai bine sa stau linistit in treburile mele? 

La fel, m-am gandit, cine naiba isi pierde timpul incercand sa aduca in discutie valorile in contextul spatiului educational din Romania? Ce e aia descoperirea potentialului? Este potential in fiecare dintre noi? Cum arata oare o scoala in care este promovata nu obedienta, servitutea, tocilarismul cu care am crescut noi, ci dimpotriva, este valorizata autencitatea, libertatea, integritatea si curajul de a face lucruri noi si lucruri diferite decat au fost pana acum? 

De asta am zis ca e ok sa fac si eu ceva ce nu as face in mod normal. Sa incalt pantofii de alergat pe 1 februarie, cand e frig ca naiba, si sa sustin eforturile extraordinare ale Scolii de Valori. 

So, daca vrei sa scot un timp bun, o sa fiu cu atat mai motivat cu fiecare 10 lei donati pt construirea unui sistem educational bazat pe valori. 

PS: tintesc la 50 minute pt 11 km 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Școala de Valori

­Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală și non-profit, înființată în 2009, care îi îndrumă pe tineri să-și antreneze potențialul, astfel încât să-și dezvolte atitudini și comportamente prosociale, care să îi ajute în viață, la școală și în carieră. 

Misiunea noastră este de a facilita un proces de conștientizare și ghidare a tinerilor prin educație centrată pe valori, pentru ca aceștia să devină creatorii propriilor lor vieți. 

Școala Bunătății

Școala Bunătății este o campanie de fundraising cu și pentru copii și, totodată, un program educațional care promovează cultura blândeții, generozității și a compasiunii în rândul tinerilor.

Semimaraton Gerar ~ 2020

Semimaratonul Gerar a devenit un eveniment de tradiţie printre alergătorii din România, fiind pentru mult timp prima competiţie de alergare a anului. Organizat de către Asociatia People for Spo

2 Donatii

Mult succes! :)
30 Jan 2020

Anonymous

30 RON
06 Jan 2020