Atanasiu Radu - Școala de Valori

Radu Atanasiu alearga Maratona di Roma pentru Scoala de Valori

660 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
6 Donatii

 

Eu cred că urmărirea fericirii personale nu e cel mai bun scop în viaţă. Şi, oarecum contraintuitiv, cred ca nu duce la fericire. 

Cred că asumarea unui scop în viaţă care să includă şi binele celorlalţi (doar cei apropiaţi sau, mai larg, comunitatea, dupa posibilităţi) are toate ingredientele să aducă succesul. Iar fericirea, abordata aşa, pieziş, devine şi ea accesibilă. Ca rezultat secundar.

O astfel de cale în viaţă nu se bazează nici pe cunoştinte, nici pe bani, nici pe poziţia socială. Se bazează pe valorile fiecăruia. În concluzie, o viaţă de succes şi plină de fericire se bazează cel mai tare pe valorile personale. 

Şi, cum sistemul actual de educaţie e mai greoi în construirea de sisteme de valori la adolescenţi, cred cu tărie că toate eforturile paralele trebuie susţinute. Aşa că alerg, pe 23 martie, Maratonul din Roma pentru Şcoala de Valori (daca vreţi să vedeţi mai clar ce face, daţi cu google!) şi aş vrea să mă ajutaţi şi voi să strângem nişte bani pentru ca ei sa ajungă să lucreze cu din ce în ce mai mulţi adolescenţi din România.

Am şi un sponsor anonim care va dubla suma strânsă de voi. Mulţumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Școala de Valori

ȘCOALA DE VALORI este o organizație non-guvernamentală, non-profit, care îi îndrumă pe tineri să-și descopere valorile și să-și antreneze potențialul, astfel încât să-și dezvolte atitudini și comportamente prosociale și sa fie pregătiți pentru viitorul mereu în schimbare.

De 10 ani deschidem drumuri în educa­ție, care au început să se intersecteze și să formeze un ecosistem orientat spre dezvoltarea tinerei generaț­ii.

Misiunea noastră este de a călăuzi tinerii să învețe să devină creatorii propriilor vieți.

Think Ahead - Argument

“Aceasta este frumuşeţea dezbaterii: dacă argumentezi corect, ai întotdeauna dreptate” ― Christopher Buckley

 

A argumenta este o artă. La fel şi luarea deciziilor potrivite fiecăruia. Sunt lucruri utile cu care ne confruntăm în fiecare moment din viaţă, dar care pot deveni obstacole dacă nu ştim cum să ne folosim de ele. Cum îţi alegi facultatea, de ce şi, mai ales, cum îi convingi pe cei din jur că e alegerea potrivită? Cum îţi împarţi timpul liber, cu ce te ajută în viitor şi cum le comunici parinţilor că asta e bine pentru tine?

Maratona di Roma ~ 2014

Maratona di Roma este o competitie anuala de maraton gazduita de capitala Italiei. Inceput in 1982, ajunge anul acesta la editia cu nr 20. Maratona di Roma contine 2 curse - Maratonul, al carui punct

6 Donatii

Multumesc Irina, Tatiana, Alina si Dragos! Multumesc din partea Scolii de Valori si a mea! Asa cum ziceam, sumele se dubleaza, asa ca tocmai am depasit pragul propus de 500 RON. Yey! Oricum, pragul e informativ :)
13 Mar 2014
Multa energie si enjoy the ride!
13 Mar 2014
Sa ai spor si inspiratie! Sa te gandesti cati si-ar dori sa fie la Roma si sa alergi pentru ei.
13 Mar 2014
Dupa cum ziceam, suma se dubleaza. So far so good.
11 Mar 2014
vant din pupa domnule sa te poarte in frunte :) si sa ai o alergare buna cu asfalt uscat :)
24 Feb 2014
55 RON
Succes Radu!
04 Feb 2014