Bogdan Udroiu - Școala de Valori

Alerg pentru educatia tinerilor din Romania

340 RON Donatii stranse
68% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dupa ce in urma cu un an am participat in calitate de voluntar la o cursa unde oameni faini alergau pentru proiectul Exceptionalii si dupa ce in primavara anului acesta am fost beneficiar al proiectului, am decis ca trebuie sa trec la nivelul urmator: sa ii ajut pe viitorii participanti asa cum si altii m-au ajutat pe mine.

Cred cu putinta ca acest proiect are un impact pozitiv atat asupra tinerilor care iau parte la conferinta de 4 zile organizata la Bucuresti, cat si asupra comunitatilor locale din care acestia fac parte. Anul acesta, multi dintre participanti au dezvoltat propriile lor proiecte de educatie non-formala, bazate pe experienta si increderea capatate.

De asemenea, datorita Exceptionalii, elevii din Romania au acum un site de cariere unde pot citi interviuri si sfaturi de la peste 100 de persoane din 100 de domenii diferite. 

www.vremsafim.ro

Semimaratonul din aceasta toamna reprezinta inca un pas din calatoria pe care am inceput-o nu in urma cu mult timp, prin care imi propun ca intr-o buna zi, sa termin un maraton, sub indrumarea a doi prieteni dragi mie, Gabi si Oana Solomon.

Alerg pentru ca proiectul Exceptionalii sa fie dus mai departe, alerg pentru ca si mai multi adolescenti sa isi gaseasca drumul in viata inca din liceu, alerg pentru ca peste 10 ani sistemul educational sa fie mai bun decat este acum.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Școala de Valori

ȘCOALA DE VALORI este o organizație non-guvernamentală, non-profit, care îi îndrumă pe tineri să-și descopere valorile și să-și antreneze potențialul, astfel încât să-și dezvolte atitudini și comportamente prosociale și sa fie pregătiți pentru viitorul mereu în schimbare.

De 10 ani deschidem drumuri în educa­ție, care au început să se intersecteze și să formeze un ecosistem orientat spre dezvoltarea tinerei generaț­ii.

Misiunea noastră este de a călăuzi tinerii să învețe să devină creatorii propriilor vieți.

Excepţionalii

Credem într-o societate mai bună şi sădim seminţele schimbării încă de pe acum, pentru a cultiva roadele unei lumi noi.

Susţinem tinerii talentaţi, pasionaţi de ceea ce fac, care din plăcere transformă realitatea ce îi înconjoară. Pentru ei am creat Excepţionalii, un proiect de educaţie non-formală care inspiră prin oameni-model şi pune bazele comunităţii liderilor de mâine.    

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

6 Donatii

03 Oct 2015
Sport la treabă!
02 Oct 2015
Mult succes ! Voi sunteti generatia viitorului.
27 Sep 2015
Spor la alergat si continua sa fii Exceptional :)
23 Sep 2015
Succes :)
23 Sep 2015
Mult succes in tot ce ti-ai propus - determinare stiu ca ai - cu acest semimaraton adaugi o calitate importanta disciplina :).
22 Sep 2015