Nicoleta Coman - Școala de Valori

Nicoleta Coman alearga Maratona di Roma pentru Scoala de Valori

1,550 RON Donatii stranse
38.75% Complete
4,000 RON Target
14 Donatii

 

Consider ca secretul fericirii se afla la picioarele noastre. Eu l-am descoperit si in alergare. Alergarea inseamna arta de a ne armoniza respiratia, mintea si muschii intr-o propulsie fluida, alergarea ne invata sa ne cunoastem pe noi insine, ne invata sa iubim competitia dar nu de dragul competitiei ci pentru posibilitatea de a alerga impreuna cu alti oameni, de a ne bucura impreuna cu ei de libertatea si de forta ta.

Demult am invatat ca valoarea nici unui lucru nu intrece bucuria de a-l darui. Am descoperit curand aceasi idee in cartea "Nascuti pentru a alerga" de Christopher McDougall, publicata la noi de Preda Publishing in 2012, sub forma crezului fundamental care sta la baza culturii tarahumara, tribul indian ascuns de ultra-maratonisti, din Canionul Cuprului, Mexic. 

"Korima e asemanatoare Karmei si functioneaza in acealsi mod doar ca trebuie aplicata acum si aici. Este obligatia ta sa imparti cu altii orice ai in plus, imediat si fara a avea vreo asteptare de la acestia, de indata ce darul pleaca din mainile tale nu a fost niciodata al tau."

Va rog pe cei care aveti ceva in plus sa impartim cu Scoala de Valori si astfel sa-i ajutam in demersul lor de a transforma Romania intr-o societate bazata pe valori puternice si oameni de caracter.

Va multumim!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Școala de Valori

ȘCOALA DE VALORI este o organizație non-guvernamentală, non-profit, care îi îndrumă pe tineri să-și descopere valorile și să-și antreneze potențialul, astfel încât să-și dezvolte atitudini și comportamente prosociale și sa fie pregătiți pentru viitorul mereu în schimbare.

De 10 ani deschidem drumuri în educa­ție, care au început să se intersecteze și să formeze un ecosistem orientat spre dezvoltarea tinerei generaț­ii.

Misiunea noastră este de a călăuzi tinerii să învețe să devină creatorii propriilor vieți.

Think Ahead - Argument

“Aceasta este frumuşeţea dezbaterii: dacă argumentezi corect, ai întotdeauna dreptate” ― Christopher Buckley

 

A argumenta este o artă. La fel şi luarea deciziilor potrivite fiecăruia. Sunt lucruri utile cu care ne confruntăm în fiecare moment din viaţă, dar care pot deveni obstacole dacă nu ştim cum să ne folosim de ele. Cum îţi alegi facultatea, de ce şi, mai ales, cum îi convingi pe cei din jur că e alegerea potrivită? Cum îţi împarţi timpul liber, cu ce te ajută în viitor şi cum le comunici parinţilor că asta e bine pentru tine?

Maratona di Roma ~ 2014

Maratona di Roma este o competitie anuala de maraton gazduita de capitala Italiei. Inceput in 1982, ajunge anul acesta la editia cu nr 20. Maratona di Roma contine 2 curse - Maratonul, al carui punct

14 Donatii

08 Apr 2014
21 Mar 2014
21 Mar 2014
21 Mar 2014
21 Mar 2014
21 Mar 2014
19 Mar 2014
19 Mar 2014
19 Mar 2014
Run Nicoleta, Run! :)
12 Mar 2014
11 Mar 2014
06 Mar 2014
06 Mar 2014
Mult succes!!!
06 Mar 2014