Carmen Necula - Școala de Valori

Alerg pentru Excepționalii

200 RON Donatii stranse
100% Complete
100 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg pentru proiectul Exceptionalii pentru ca am participat la proiecte de educație non-formala si stiu ca sunt multe lucruri pe care tinerii le pot învăța si experimenta, ajutandu-i sa se dezvolte personal si profesional.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Școala de Valori

ȘCOALA DE VALORI este o organizație non-guvernamentală, non-profit, care îi îndrumă pe tineri să-și descopere valorile și să-și antreneze potențialul, astfel încât să-și dezvolte atitudini și comportamente prosociale și sa fie pregătiți pentru viitorul mereu în schimbare.

De 10 ani deschidem drumuri în educa­ție, care au început să se intersecteze și să formeze un ecosistem orientat spre dezvoltarea tinerei generaț­ii.

Misiunea noastră este de a călăuzi tinerii să învețe să devină creatorii propriilor vieți.

Excepţionalii

Credem într-o societate mai bună şi sădim seminţele schimbării încă de pe acum, pentru a cultiva roadele unei lumi noi.

Susţinem tinerii talentaţi, pasionaţi de ceea ce fac, care din plăcere transformă realitatea ce îi înconjoară. Pentru ei am creat Excepţionalii, un proiect de educaţie non-formală care inspiră prin oameni-model şi pune bazele comunităţii liderilor de mâine.    

Semimaraton Gerar ~ 2016

Semimaratonul Gerar a devenit un eveniment de tradiţie printre alergătorii din România, fiind pentru mult timp prima competiţie de alergare a anului. Organizat de către Asociaţiile Club Sportiv

5 Donatii

31 Jan 2016
10 Jan 2016
08 Jan 2016
08 Jan 2016
100 RON
Mult succes, Carmen! Sunt convinsa ca o sa te duca departe adidasii din Amsterdam :)
05 Jan 2016