Andrei Rosu - Școala de Valori

Andrei Roşu - îmi doresc un viitor în care copiii noştri să beneficieze de un sistem educaţional care să îi ajute în viaţă

130 RON Donatii stranse
0.013% Complete
1,000,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Haideţi să aducem culoare în viaţa adolescenţilor!

Victor Hugo spunea că "deschiderea unei şcoli înseamnă închiderea unei închisori". Îmi doresc un viitor în care copiii noştri să trăiască într-o societate normală şi properă. Să beneficieze de un sistem educaţional care să îi ajute în viaţă. Să îşi descopere de timpuriu pasiunile şi să le dea curs. Să îşi trăiască visele.

Vă invit să fiţi alături de mine şi Şcoala de Valori, pentru a susţine organizarea unor ateliere nonformale de învăţare experienţială pentru elevii de liceu şi, astfel, să îi ajutăm în procesul de construire a caracterului şi în cel al descoperirii de sine.

 Îţi mulţumesc pentru susţinere! Daca eşti fan al cifrelor... 100.000 de euro este investiţia anuală necesară pentru ca 4.000 de elevi să beneficieze de programul GROW. Şi pentru că îmi doresc ca educaţia să ajungă la cât mai mulţi adolescenţi, îmi propun să strâng 1.000.000 de RON astfel încât aproape 9.000 de elevi să intre în program. Şi tu poţi contribui la strângerea fondurilor necesare, şi nu uita, orice sumă va fi pe deplin apreciată! 

 

Şi, fireşte, te aştept la The Color Run.

Să fii binecuvântat(ă)!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Școala de Valori

ȘCOALA DE VALORI este o organizație non-guvernamentală, non-profit, care îi îndrumă pe tineri să-și descopere valorile și să-și antreneze potențialul, astfel încât să-și dezvolte atitudini și comportamente prosociale și sa fie pregătiți pentru viitorul mereu în schimbare.

De 10 ani deschidem drumuri în educa­ție, care au început să se intersecteze și să formeze un ecosistem orientat spre dezvoltarea tinerei generaț­ii.

Misiunea noastră este de a călăuzi tinerii să învețe să devină creatorii propriilor vieți.

GROW

Îţi mai aminteşti cum erai în liceu? Poate ţi se părea că trebuie să înveţi prea multă teorie, că ai o grămadă de teme şi puţin timp pentru distracţie. Ţi-ar fi plăcut, poate, să ai un mentor pe parcursul acestei perioade agitate, care să te sprijine să devii mai sigur pe tine.

The Color Run ~ 2014

Ai ieşit la alergarea de dimineaţă... te bucuri de răcoare şi de razele de soare, în timp ce sorbi parfumul proaspăt al copacilor înfloriţi. Deodată, îţi apare în faţă un ROnicorn năzd

2 Donatii

Andrei / Oana Rosu / Fotino

100 RON
Acum au mai ramas de strans doar vreo 900 si ceva de mii...
07 Apr 2014

Diana Crainiceanu

30 RON
Daca Andrei are incredere in proiect, si eu am incredere in proiect!
03 Apr 2014