Sorana Cîrstea - Școala de Valori

Sorana Cîrstea susţine proiectul GROW la The Color Run

210 RON Donatii stranse
42% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut! Eu sunt Sorana. Am descoperit tenisul la 4 ani, iar de atunci simt şi trăiesc pentru acest sport.

 

Sunt recunoscătoare că mi-am găsit pasiunea de mică şi că am avut ocazia să-mi îndrept toate forţele spre performanţă, iar acum lupt pentru a fi din ce în ce mai bună în ceea ce fac. Nu-mi imaginez cum ar fi viaţa mea fără tenis!

 

Încă din copilărie am avut un program încărcat, cu multe antrenamente, dar nu mi-am neglijat şcoala şi am încercat să menţin un echilibru între cele două. Educaţia este esenţială, cu atât mai mult când te afli la vârsta adolescenţei, deci la început de drum. Mi-ar plăcea ca fiecare tânăr să aibă şansa de a-şi descoperi pasiunea din timp, pentru că atunci când faci un lucru din tot sufletul ai mai mari şanse să excelezi şi să fii mulţumit de tine însuţi.

 

De aceea susţin GROW, un program care completează educaţia de la şcoală. GROW le oferă tinerilor un cadru non-formal şi multicultural unde aceştia îşi descoperă identitatea şi valorile, pentru a alege drumul care să-i motiveze spre performanţă, indiferent de domeniu: sport, matematică, IT, artă etc. Dacă vrei să afli mai multe despre acest proiect, citeşte aici.

 

Te invit să participi la The Color Run pentru a susţine adolescenţii să lupte pentru pasiunile proprii! Orice donaţie pentru programul GROW, indiferent de sumă, este binevenită şi va fi apreciată!

 

Îţi mulţumesc pentru implicare!

Cu drag,

Sorana


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Școala de Valori

ȘCOALA DE VALORI este o organizație non-guvernamentală, non-profit, care îi îndrumă pe tineri să-și descopere valorile și să-și antreneze potențialul, astfel încât să-și dezvolte atitudini și comportamente prosociale și sa fie pregătiți pentru viitorul mereu în schimbare.

De 10 ani deschidem drumuri în educa­ție, care au început să se intersecteze și să formeze un ecosistem orientat spre dezvoltarea tinerei generaț­ii.

Misiunea noastră este de a călăuzi tinerii să învețe să devină creatorii propriilor vieți.

GROW

Îţi mai aminteşti cum erai în liceu? Poate ţi se părea că trebuie să înveţi prea multă teorie, că ai o grămadă de teme şi puţin timp pentru distracţie. Ţi-ar fi plăcut, poate, să ai un mentor pe parcursul acestei perioade agitate, care să te sprijine să devii mai sigur pe tine.

The Color Run ~ 2014

Ai ieşit la alergarea de dimineaţă... te bucuri de răcoare şi de razele de soare, în timp ce sorbi parfumul proaspăt al copacilor înfloriţi. Deodată, îţi apare în faţă un ROnicorn năzd

1 Donatii

22 Apr 2014