Aniko Perde - Școala de Valori

Cel mai frumos cadou de ziua mea

240 RON Donatii stranse
60% Complete
400 RON Target
5 Donatii

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Școala de Valori

ȘCOALA DE VALORI este o organizație non-guvernamentală, non-profit, care îi îndrumă pe tineri să-și descopere valorile și să-și antreneze potențialul, astfel încât să-și dezvolte atitudini și comportamente prosociale și sa fie pregătiți pentru viitorul mereu în schimbare.

De 10 ani deschidem drumuri în educa­ție, care au început să se intersecteze și să formeze un ecosistem orientat spre dezvoltarea tinerei generaț­ii.

Misiunea noastră este de a călăuzi tinerii să învețe să devină creatorii propriilor vieți.

Gândește pentru Tine

Gandește pentru tine este un atelier nonformal de învăţare experienţială, în care, timp de 2 zile elevii trec printr-un proces de autocunoaştere

Dăruiește ziua ta ~ 2016

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

5 Donatii

Nagyon Boldog szulinapot kivanok, sok szep evet ezentul s kivanom, hogy legnagyobb almod teljesuljon az elkovetkezendo evben! puszillak!!! Noemi
18 Nov 2016
La mulți ani Aniko!
15 Nov 2016
La multi ani Aniko, iti dorim multa sanatate si fericire.
13 Nov 2016

Anonymous

50 RON
Numai bine
13 Nov 2016
La multi ani draga mea!Sper sa ti se implineasca dorintele si sa fii mereu puternica si zambitoare cum te stiu!Te imbratisez din suflet, Aniska :*!
11 Nov 2016