H3O - Matilda, Adina si Sebastian - Școala de Valori

Investeşte în educaţie, investeşte în viitor!

505 RON Donatii stranse
50.5% Complete
1,000 RON Target
10 Donatii

 

Testarea spiritului de echipă adevărat, înfruntarea gerului năpraznic și cei 21 km sunt provocările Gerarului.

Suntem 3 tineri care am ales fiecare în felul lui să ne implicăm în proiecte care pot face din România o ţară mai bună pentru acum şi pentru viitor.

Credem în puterea educaţiei de a schimba destine şi de aceea ne-am unit forţele şi ne-am sincronizat paşii pentru a arată că se poate: prin perseverenţă şi prin spirit de echipă.

H3O, adică Matilda, Adina şi Sebastian, susţine proiectul Inventica pentru că viitorul unei societăţi poate fi construit doar având o viziune şi oameni care să muncească pentru a-şi atinge obiectivele.

Inventica dezgheaţă educaţia clasică, sprijină tinerii valoroşi şi le oferă cadrul necesar cultivării talentului si a inovației.

Investeşte în educaţie, investeşte în viitor!

Mulţumim!
Echipa H3O


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Școala de Valori

ȘCOALA DE VALORI este o organizație non-guvernamentală, non-profit, care îi îndrumă pe tineri să-și descopere valorile și să-și antreneze potențialul, astfel încât să-și dezvolte atitudini și comportamente prosociale și sa fie pregătiți pentru viitorul mereu în schimbare.

De 10 ani deschidem drumuri în educa­ție, care au început să se intersecteze și să formeze un ecosistem orientat spre dezvoltarea tinerei generaț­ii.

Misiunea noastră este de a călăuzi tinerii să învețe să devină creatorii propriilor vieți.

iMKreative Camp

Vrem să-i inspirăm pe liceeni să fie creativi și încrezători în propriile idei, așa că am lansat pentru ei iMKreative Camp, o tabără inedită. Prin ea susținem tinerii dornici să-și dezvolte o carieră în marketing, publicitate sau alte industrii creative, oferindu-le o experiență de învățare de 5 zile sub forma unei tabere de vară.

Semimaraton Gerar ~ 2017

Semimaratonul Gerar a devenit un eveniment de tradiţie printre alergătorii din România, fiind pentru mult timp prima competiţie de alergare a anului. Organizat de către Asociaţiile Club Sportiv

10 Donatii

Oxigen pentru viitor. Felicitări pentru inițiativă! :)
28 Jan 2017
Vrem sa va vedem pe podium! :P
28 Jan 2017
Go for it!
28 Jan 2017

Anonymous

50 RON
27 Jan 2017
Go go H3O team!
25 Jan 2017
Spor si GG, dragilor! Rock your run! :)
25 Jan 2017
In fuga! In echipa! Bravo!
23 Jan 2017

Anonymous

50 RON
Mult succes si la cat mai multa educatie cu impact! Succes la cursa
19 Jan 2017

Reinventare

30 RON
Donati pentru educatie!
15 Jan 2017

Alina

30 RON
11 Jan 2017