Promovam sportul!

 

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
700 RON
Target
0
Donații

Sportul pentru Tine este un club alcătuit din oameni pasionați de sport, în principal iubitori de triathlon și ciclism. Echipa noastră poartă denumirea asociației non-profit ‘Sportul pentru Tine’, care are ca scop promovarea sportului în rândul copiilor. Suntem și organizatorii cursei de mtb Zimbrăria Neagră, cursă care s-a bucurat de un success deosebit, având de la prima ediție peste 600 de participanți.

Fiind și părinți de adolescenți, ne-am bucura foarte tare că strângerea de fonduri pentru o astfel de cauză să se bucure de succes.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

­Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală și non-profit, înființată în 2009, care oferă tinerilor și profesorilor din mediul pre-universitar experiențe de dezvățare a convingerilor și comportamentelor disfuncționale și reînvățarea unor noțiuni care pun accentul pe identificarea potențialului individual, dezvoltarea competențelor pentru viață și creșterea abilității de învăța/lucra colaborativ, multidisciplinar și multigenerațional pentru a transforma societatea actuală într-una centrată pe valori sănătoase. 

Misiunea noastră este de a facilita un proces de conștientizare și ghidare a tinerilor prin educație centrată pe valori, pentru ca aceștia să devină creatorii propriilor lor vieți. 

SUSÅ¢IN PROIECTUL

iMKreative Camp

Vrem să-i inspirăm pe liceeni să fie creativi și încrezători în propriile idei, așa că am lansat pentru ei iMKreative Camp, o tabără inedită. Prin ea susținem tinerii dornici să-și dezvolte o carieră în marketing, publicitate sau alte industrii creative, oferindu-le o experiență de învățare de 5 zile sub forma unei tabere de vară.

Semimaratonul Gerar a devenit un eveniment de tradiÅ£ie printre alergătorii din România, fiind pentru mult timp prima competiÅ£ie de alergare a anului. Organizat de către AsociaÅ£iile Club Sportiv RO CLUB MARATON È™i People for Sport România împreună cu Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universităţii Politehnica BucureÅŸti, în parteneriat cu Universitatea Politehnica BucureÅ

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!