Sportul pentru Tine - Lucian, Vlad si Bogdan - Școala de Valori

Promovam sportul!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
700 RON Target
0 Donatii

 

Sportul pentru Tine este un club alcătuit din oameni pasionați de sport, în principal iubitori de triathlon și ciclism. Echipa noastră poartă denumirea asociației non-profit ‘Sportul pentru Tine’, care are ca scop promovarea sportului în rândul copiilor. Suntem și organizatorii cursei de mtb Zimbrăria Neagră, cursă care s-a bucurat de un success deosebit, având de la prima ediție peste 600 de participanți.

Fiind și părinți de adolescenți, ne-am bucura foarte tare că strângerea de fonduri pentru o astfel de cauză să se bucure de succes.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Școala de Valori

ȘCOALA DE VALORI este o organizație non-guvernamentală, non-profit, care îi îndrumă pe tineri să-și descopere valorile și să-și antreneze potențialul, astfel încât să-și dezvolte atitudini și comportamente prosociale și sa fie pregătiți pentru viitorul mereu în schimbare.

De 10 ani deschidem drumuri în educa­ție, care au început să se intersecteze și să formeze un ecosistem orientat spre dezvoltarea tinerei generaț­ii.

Misiunea noastră este de a călăuzi tinerii să învețe să devină creatorii propriilor vieți.

iMKreative Camp

Vrem să-i inspirăm pe liceeni să fie creativi și încrezători în propriile idei, așa că am lansat pentru ei iMKreative Camp, o tabără inedită. Prin ea susținem tinerii dornici să-și dezvolte o carieră în marketing, publicitate sau alte industrii creative, oferindu-le o experiență de învățare de 5 zile sub forma unei tabere de vară.

Semimaraton Gerar ~ 2017

Semimaratonul Gerar a devenit un eveniment de tradiţie printre alergătorii din România, fiind pentru mult timp prima competiţie de alergare a anului. Organizat de către Asociaţiile Club Sportiv

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!