Larisa Petre - Școala de Valori

Alerg pentru educatie

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nu sunt alergator de performanta! Sunt un alergator prin viata!

Anul acesta, pentru prima data am alergat o proba de 10 km in cadrul unui concurs. Am alergat pentru educatie, pentru tineri, pentru un viitor care merita schimbat in bine de niste pusti valorosi.

Dupa acesti 10 km alergati, mi-am dat seama ca imi place sa alerg avand motivatia cauzei bune: EDUCATIA si asa mi-am facut promisiunea ca ori de cate ori voi avea ocazia voi alerga: pentru curaj, schimbare si determinare

Investe in educatie alaturi de mine si fa o donatie.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Școala de Valori

ȘCOALA DE VALORI este o organizație non-guvernamentală, non-profit, care îi îndrumă pe tineri să-și descopere valorile și să-și antreneze potențialul, astfel încât să-și dezvolte atitudini și comportamente prosociale și sa fie pregătiți pentru viitorul mereu în schimbare.

De 10 ani deschidem drumuri în educa­ție, care au început să se intersecteze și să formeze un ecosistem orientat spre dezvoltarea tinerei generaț­ii.

Misiunea noastră este de a călăuzi tinerii să învețe să devină creatorii propriilor vieți.

Excepţionalii

Credem într-o societate mai bună şi sădim seminţele schimbării încă de pe acum, pentru a cultiva roadele unei lumi noi.

Susţinem tinerii talentaţi, pasionaţi de ceea ce fac, care din plăcere transformă realitatea ce îi înconjoară. Pentru ei am creat Excepţionalii, un proiect de educaţie non-formală care inspiră prin oameni-model şi pune bazele comunităţii liderilor de mâine.    

Semimaraton Pe arges in Jos ~ 2017

Semimaraton “Pe Arges in Jos” a luat fiinta in anul 2014 la initiativa unui grup de pasionati ai alergarii si a devenit rapid cel mai mare concurs de alergare din orasul Pitesti. Evenimentul a cre

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!