Mihai Brezeanu - Școala de Valori

"Ce bine că viața nu are un sens. Pot să-i dau eu unul!" - Constantin Noica

543 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cel mai mișto lucru de imaginat ar fi o lume în care fiecare om ar da ce are mai bun. Ar fi o lume în care oamenii și-ar pune întrebari, s-ar neliniștii, ar căuta, ar îndrăzni, ar învăța, ar găsi un răspuns și încă multe alte întrebări. Ar fi o lume în care oamenii ar avea încredere în ei inșiși și în cei din jur, ar avea curaj să înteleagă că victoria și înfrângerea fac parte din viață și că urcușul e adesea mai ușor în doi.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Școala de Valori

ȘCOALA DE VALORI este o organizație non-guvernamentală, non-profit, care îi îndrumă pe tineri să-și descopere valorile și să-și antreneze potențialul, astfel încât să-și dezvolte atitudini și comportamente prosociale și sa fie pregătiți pentru viitorul mereu în schimbare.

De 10 ani deschidem drumuri în educa­ție, care au început să se intersecteze și să formeze un ecosistem orientat spre dezvoltarea tinerei generaț­ii.

Misiunea noastră este de a călăuzi tinerii să învețe să devină creatorii propriilor vieți.

Excepţionalii

Credem într-o societate mai bună şi sădim seminţele schimbării încă de pe acum, pentru a cultiva roadele unei lumi noi.

Susţinem tinerii talentaţi, pasionaţi de ceea ce fac, care din plăcere transformă realitatea ce îi înconjoară. Pentru ei am creat Excepţionalii, un proiect de educaţie non-formală care inspiră prin oameni-model şi pune bazele comunităţii liderilor de mâine.    

Semimaraton Gerar ~ 2018

Semimaratonul Gerar a devenit un eveniment de tradiţie printre alergătorii din România, fiind pentru mult timp prima competiţie de alergare a anului. Organizat de către Asociatia People for Spor

9 Donatii

27 Jan 2018

Dani

75 RON
Ditesti powah
22 Jan 2018
21 Jan 2018
21 Jan 2018
04 Jan 2018
03 Jan 2018

pax

33 RON
03 Jan 2018
100 RON
Felicitări și ne vedem la start!
03 Jan 2018

Anonymous

75 RON
In mind we trust!
03 Jan 2018