Izabela Vacaru - Școala de Valori

Echipa The Change Hub sustine copiii internati la Marie Curie

1,340 RON Donatii stranse
29.777777777778% Complete
4,500 RON Target
8 Donatii

 

The Change Hub - un proiect care a marcat viața adolescenților din Spiru Haret. Cu un design nonformal și multă determinare, Hubul de la subsolul liceului nostru a reușit să facă o schimbare. Noi facem parte din comunitate și am crescut timp de patru luni sub ochii celor de la Școala de Valori.

Acum a venit vremea să creăm și noi o mișcare în societate și să le demonstrăm tuturor că nimic nu este imposibil. Copiii ajută copii, așa că, la doar 15 ani organizăm un spectacol caritabil pentru micuții internați la secția de ortopedie a Spitalului Marie Sklodowska Curie. Scopul nostru este să reușim să achiziționăm în primul rând un scaun performant de transport, care ar ușura spitalizarea celor mici și le-ar aduce un zâmbet semnificativ pe chip.

Dacă vrei să aduci bucurie unui suflet, vino pe data de 24 aprilie în incinta Sălii Mari a teatrului ARCUB, începând cu ora 18 30. Te vom întâmpina cu un număr de teatru susținut de cea mai bună trupă de liceeni, Trupa AS, un moment de stand up comedy cu Toma Alexandru și Sorin Pârcălab, iar întregul spectacol va fi prezentat de către un om deosebit, Andrei Niculae, Djul de la Virgin Radio. De asemea, pe tot parcursul evenimentului va exista o licitație, în cadrul căreia se vor vinde obiecte autografiate de către artiști români.

Credem că frumusețea se află în inima fiecăruia și te invităm să fii alături de noi  pentru a crea o atmosferă plină de energie și o amintire de neuitat.

Dăruiește minim 35 lei " Pentru Ei" si esti invitatul nostru  , unde te poți bucura de artiști și ne poți cunoaște echipa:)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Școala de Valori

ȘCOALA DE VALORI este o organizație non-guvernamentală, non-profit, care îi îndrumă pe tineri să-și descopere valorile și să-și antreneze potențialul, astfel încât să-și dezvolte atitudini și comportamente prosociale și sa fie pregătiți pentru viitorul mereu în schimbare.

De 10 ani deschidem drumuri în educa­ție, care au început să se intersecteze și să formeze un ecosistem orientat spre dezvoltarea tinerei generaț­ii.

Misiunea noastră este de a călăuzi tinerii să învețe să devină creatorii propriilor vieți.

The Change Hub si Scoala de Valori, impreuna pentru Copii de la Marie Curie

Echipa The Change Hub isi dorește să ajute copii internați la Marie Curie și să le achiziționeze scaune performante pentru transport.

Dăruiește talentul sau pasiunea ta ~ 2018

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea

8 Donatii

Anonymous

500 RON
23 Apr 2018
Felicitari pentru actiune! Mult success si abia astept sa va cunosc, marti 24 Aprilie.
17 Apr 2018
Pentru ei!
13 Apr 2018
11 Apr 2018

Anonymous

75 RON
Felicitari! Succes! :)
11 Apr 2018
11 Apr 2018

Ramona I.

30 RON
08 Apr 2018

Anonymous

150 RON
01 Apr 2018