Alina Petre - Școala de Valori

Ridică-te de pe canapea și contribuie!

60 RON Donatii stranse
12% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am fost mereu o persoană activă, însă am început să practic sport cu vreo 2 ani în urmă, după ce am participat la un eveniment cu Andrei Roșu. ”Ridică-te de pe canapea” sunt cuvintele lui care mi-au marcat percepția legată de o viață activă și sănătoasă. Nu cred că aș mai putea renunța la obiceiul de a alerga pentru că, pe lângă beneficiile aduse stării de sănătate, pot spune că sunt și momentele mele cu mine însămi. Mai mult decât atât, fiecare alergare este o provocare – trebuie să alergi mai mult decât ieri, să obții un timp mai bun, sau pur și simplu să te încarci cu energie pentru o zi întreagă. 

Ca fundraiser îți pui ”la bătaie” întreaga creativitate, personalitatea și pasiunea pentru acel ceva în care crezi cu tărie, este partea de ”giving back to society” ceea ce am primit la un moment dat.

Cred cu încăpățânare, că puterea exemplului pozitiv funcționează, așadar mă implic cu toate forțele atât în promovarea unui stil de viață sănătos – prin sport și alimentație, cât și prin susținerea dezvoltării personale și profesionale a tinerilor. Descoperirea de sine, a calităților personale, construirea încrederii în sine se poate face printr-un proces timpuriu, prin ateliere/ activități de învățare practică, ceea ce Școala de Valori face cu excelență.

Așadar, vă invit să fiți alături de mine și de Școala de Valori!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Școala de Valori

ȘCOALA DE VALORI este o organizație non-guvernamentală, non-profit, care îi îndrumă pe tineri să-și descopere valorile și să-și antreneze potențialul, astfel încât să-și dezvolte atitudini și comportamente prosociale și sa fie pregătiți pentru viitorul mereu în schimbare.

De 10 ani deschidem drumuri în educa­ție, care au început să se intersecteze și să formeze un ecosistem orientat spre dezvoltarea tinerei generaț­ii.

Misiunea noastră este de a călăuzi tinerii să învețe să devină creatorii propriilor vieți.

GROW

Îţi mai aminteşti cum erai în liceu? Poate ţi se părea că trebuie să înveţi prea multă teorie, că ai o grămadă de teme şi puţin timp pentru distracţie. Ţi-ar fi plăcut, poate, să ai un mentor pe parcursul acestei perioade agitate, care să te sprijine să devii mai sigur pe tine.

Daruieste ziua ta ~ 2018

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

2 Donatii

Anonymous

30 RON
Well dooooone!!! :)
07 May 2018

Anonymous

30 RON
Bravo Alina! Continua sa inspiri si sa faci lucruri de valoare pentru comunitate. Imi place mult energia ta, keep it going :)
07 May 2018