Anca Milea - Școala de Valori

Imi daruiesc ziua educatiei

220 RON Donatii stranse
22% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Mâine împlinesc 20 de ani, oh da, schimb prefixul, așa că am stat puțin să privesc în urmă la lucrurile care m-au făcut fericită.

Școala de Valori a fost, este și mereu va fi o organizație care îmi aduce zâmbetul pe buze. Este locul unde am învățat să nu îmi fie niciodată frică să spun ceea ce gândesc sau ceea ce nu e în regulă cu mine. Am învățat să stau dreaptă și să nu îmi fie teamă să îmi spun povestea lumii. Am învățat că leadership-ul nu înseamnă doar să fii bun la organizat și să dai ordine, ci că trebuie să crești oameni și să le lași locul tău la un moment dat. Am învățat că există putere în a fi vulnerabil cu oamenii din preajma ta.

Am învățat că tinerii au puterea de a face schimbări uriașe când sunt aduși într-un spațiu comun. Și am mai învățat că poți avea prietenii la sute de kilometri cu care poți lucra la idei de proiecte, start-up-uri și nimic nu te oprește din asta.

Însă ce e cel mai frumos la această organizație, nu e ceea ce am învățat eu, ci faptul că sunt mii de tineri în țara asta care au fost marcați de proiectele Școlii de Valori, și ar putea fi și mai mulți cu puțin ajutor.

Așa că ÎMI DONEZ ZIUA DE NAȘTERE ȘCOLII DE VALORI! Aș aprecia enorm dacă anul acesta în loc de cadouri voi primi o donație pentru această organizație. Creăm impreuna povestea educatiei pentru adolescenti! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Școala de Valori

ȘCOALA DE VALORI este o organizație non-guvernamentală, non-profit, care îi îndrumă pe tineri să-și descopere valorile și să-și antreneze potențialul, astfel încât să-și dezvolte atitudini și comportamente prosociale și sa fie pregătiți pentru viitorul mereu în schimbare.

De 10 ani deschidem drumuri în educa­ție, care au început să se intersecteze și să formeze un ecosistem orientat spre dezvoltarea tinerei generaț­ii.

Misiunea noastră este de a călăuzi tinerii să învețe să devină creatorii propriilor vieți.

GROW

Îţi mai aminteşti cum erai în liceu? Poate ţi se părea că trebuie să înveţi prea multă teorie, că ai o grămadă de teme şi puţin timp pentru distracţie. Ţi-ar fi plăcut, poate, să ai un mentor pe parcursul acestei perioade agitate, care să te sprijine să devii mai sigur pe tine.

Daruieste ziua ta ~ 2018

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

5 Donatii

felicitari!
25 May 2018

Ioan Milea

100 RON
24 May 2018

Silca Ivașcu-Ilici

50 RON
Felicitari si Succes!
24 May 2018

Anonymous

30 RON
O idee bună.
23 May 2018
Ok
23 May 2018