Iulia Gainariu - Școala de Valori

Susțin adolescenții schimbă-lume din Școala de Valori@cuceritori de kilometri pe șoseaua educației

0 RON Donatii stranse
0% Complete
2,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe lângă cariera de sportiv de perfomanță și pregătirea de a deveni medic, lucrez  cu copii, le înțeleg nevoile, slăbiciunile, ambițiile, dorințele și știu cât de mult au nevoie să fie corect îndrumați în viață.

Am ales să susțin Școala de Valori deoarece educația este cea mai importantă din punctul meu de vedere. Dacă țara aceasta ar avea o educație mai bună, lucrurile ar fi diferite. Este foarte bine că există astfel de organizații care se adresează educației copiiilor, ei sunt viiitorul. Ne dorim să ajungă oameni în toată firea, sănătoși fizic și psihic, cu valori morale și coloană vertebrală.

Mi-am propus să dedic proiectului Excepționalii toți kilometri pe care eu îi alerg în următoarea perioadă, următoarele curse fiind: 
- Cindrel ÎnAlergare - 28 Iulie
- Campionatul Național de Alergare Montană- 5 August  

Donează ca 60 de adolescenți excepționali din toată țara să poată crea proiecte de impact pentru comunitatea lor.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Școala de Valori

ȘCOALA DE VALORI este o organizație non-guvernamentală, non-profit, care îi îndrumă pe tineri să-și descopere valorile și să-și antreneze potențialul, astfel încât să-și dezvolte atitudini și comportamente prosociale și sa fie pregătiți pentru viitorul mereu în schimbare.

De 10 ani deschidem drumuri în educa­ție, care au început să se intersecteze și să formeze un ecosistem orientat spre dezvoltarea tinerei generaț­ii.

Misiunea noastră este de a călăuzi tinerii să învețe să devină creatorii propriilor vieți.

Excepţionalii

Credem într-o societate mai bună şi sădim seminţele schimbării încă de pe acum, pentru a cultiva roadele unei lumi noi.

Susţinem tinerii talentaţi, pasionaţi de ceea ce fac, care din plăcere transformă realitatea ce îi înconjoară. Pentru ei am creat Excepţionalii, un proiect de educaţie non-formală care inspiră prin oameni-model şi pune bazele comunităţii liderilor de mâine.    

Sportul schimba vieti ~ 2019

Iulia pe lângă cariera de sportiv de perfomanță și pregătirea de a deveni medic, lucreaza cu copii, le înțelege nevoile, slăbiciunile, ambițiile, dorințele și știe cât de mult au nevoie

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!