Alexandru Ionescu - Școala de Valori

Echipa Pas cu Pas

245 RON Donatii stranse
49% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Duminica, 25 ianuarie, alergam la Semimaratonul Gerar. Pentru cei 100 de elevi care vor primi indrumare in viata in cadrul proiectului Exceptionalii. Cine suntem noi si de ce alergam?

"Numele meu este Anca si voi alerga 21 km la Gerar din doua motive: cred in energia pe care o creeaza miscarea (in general) si mai cred in forta oamenilor de a se re-inventa, indiferent de varsta. Pentru mine e prima cursa la putin peste zero grade, insa cu siguranta ma va "incalzi" gandul ca sustin un proiect atat de important - Exceptionalii. Proiectul este cu si despre oameni care ajuta alti oameni, la inceput de drum, sa devina cea mai buna varianta a lor. Sa descopere care e talentul lor si sa porneasca la drum, increzatori si energici si nu demoralizati de note mici sau de competitii inutile.

De ce Exceptionalii? Pentru ca ma sensibilizeaza nevoia tinerilor de a-si gasi drumul si, mai mult decat atat, curiozitatea cu care deja fac pasi intr-o directie sau alta. Cum potential exista in fiecare dintre ei, diferenta o face modul in care el este ghidat mai departe. Si imi doresc sa aiba parte de unul inspirat, si atent ales, ca sa le fie bine. Si ne va fi si noua, pentru ca ei vor construi lumea de maine in care vor trai apropiatii nostri."

_____

"Numele meu este Alexandru, am 32 de ani si sunt mandru ca pot sa ma alatur acestei cauze. Cred ca daca este sa conduci, atunci cel mai bun mod este sa fii tu un exemplu.

In 2013 aveam 105 kilograme, abia ma miscam, oboseam si imi era greu chiar sa ma gandesc la alergat. Am realizat ca ma indrept de buna voie si nesilit de nimeni catre ceva ca imi poate fi fatal. Simteam ca daca o tin tot asa voi ajunge un parinte care nu se poate bucura de copilul lui si de tinerete. Motivatia mea a fost mai presus de mine.

Acum am 86 de kg cu o viata activa in care ma antrenez “religios”, particip la concursuri de alergat, merg pe munte iar de cateva luni am inceput sa inot. Colegii ma intreaba cum gasesc timp? Well, I make it! Norocul meu este ca am pe cineva alaturi de mine care este Fanul meu #1 si care ma sustine in orice moment.

Momentul cel mai frumos a fost cand am terminat Maratonul Bucuresti din 2014 cu tatal meu in gand. Cu el am alergat in suflet. Viata mi-a “ajustat” obiectivele insa valorile au ramas acolo.

Cred ca fiecare dintre noi este pus la incercare in fiecare moment al vietii si este important sa existe cineva alaturi de noi care sa ne sustina, sa trecem peste si sa transformam aceste greutati in puncte tari. Suntem suma tuturor alegerilor noastre.

“Run when you can, walk if you have to, crawl if you must; just never give up” Dean Karnazes"

_____

"Cred foarte mult in educatia non-formala, asa ca am decis sa alerg pentru proiectul „Exceptionalii” al Scolii de Valori, program care reprezinta o etapa din viata unui tanar in formare, o sansa de a intra in comunitatea celor care scriu viitorul.

Doresc sa sprijin 100 de elevi talentati in drumul lor spre performanta si sa-i incurajez sa-si atinga potentialul. Hai sa le punem la dispozitie instrumentele necesare pentru a-si canaliza energia catre domeniul care li se potriveste si care ii atrage, ajutandu-i sa diminueze zgomotul nesigurantei." Claudiu 

 

Daca si tu crezi in acest proiect, iti propunem sa il sustii prin donatii sau prin promovarea lui catre cunoscuti.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Școala de Valori

ȘCOALA DE VALORI este o organizație non-guvernamentală, non-profit, care îi îndrumă pe tineri să-și descopere valorile și să-și antreneze potențialul, astfel încât să-și dezvolte atitudini și comportamente prosociale și sa fie pregătiți pentru viitorul mereu în schimbare.

De 10 ani deschidem drumuri în educa­ție, care au început să se intersecteze și să formeze un ecosistem orientat spre dezvoltarea tinerei generaț­ii.

Misiunea noastră este de a călăuzi tinerii să învețe să devină creatorii propriilor vieți.

Excepţionalii

Credem într-o societate mai bună şi sădim seminţele schimbării încă de pe acum, pentru a cultiva roadele unei lumi noi.

Susţinem tinerii talentaţi, pasionaţi de ceea ce fac, care din plăcere transformă realitatea ce îi înconjoară. Pentru ei am creat Excepţionalii, un proiect de educaţie non-formală care inspiră prin oameni-model şi pune bazele comunităţii liderilor de mâine.    

Semimaraton Gerar ~ 2015

Semimaratonul Gerar, a devenit un eveniment de tradiţie printre alergătorii din România, fiind prima competiţie de alergare a anului. Organizat de Asociaţia Club Sportiv RO CLUB MARATON, împre

6 Donatii

28 Jan 2015
Good luck & keep running! :)
22 Jan 2015
Succes!!
22 Jan 2015
Schnell, Schnell!
22 Jan 2015
Va doresc mult succes!! Si putere! Si rezistenta! Si viteza!
22 Jan 2015
go, team!
21 Jan 2015