Școala de Valori

Școala de Valori

Career Bus

Status: Fundraising

Career Bus este un „autobuz educațional interactiv”, care oferă tinerilor ateliere de orientare în carieră. Prin intermediul unui board-game și a experiențelor multimedia, tinerii din gimnaziu descoperă cum ar putea să-și transfere pasiunile în realitate.

[ Show more ]
91.875% Complete

735 RON

Sumă:

1

Galantomi:

5

Donații:

800 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Cu ajutorul proiectului Career Bus, tinerii descoperă ce meserie li se potrivește și care sunt abilitățile de care au nevoie pentru a deveni candidați atractivi pentru piața muncii. În plus, devin conștienți de locurile de muncă existente și de oportunitățile reale pe care companiile le oferă în localitatea sau zonele în care ei trăiesc și se dezvolte.

Proiectul vizează și pregătirea cadrelor didactice, care îi ajută pe elevi în tranziția din ciclul gimnazial către cel liceal. Proiectul se axează pe două direcții:

Pregătirea elevilor cu ajutorul atelierelor de consiliere și îndrumare: Atelierele sunt interactive și create astfel încât elevii să-și poată identifica singuri valorile și punctele forte prin intermediul jocurilor. Pregătirea profesorilor și consilierilor cu ajutorul atelierelor online prin care aceștia dobândesc instrumente noi de formare:  Cu ajutorul acestora, profesorii au descoperit cum anume pot crește motivația elevilor și direcționa pe aceștia privind perspectivele de carieră

Ne dorim ca tinerii să beneficieze de un cadru de dezvoltare personală și de ateliere cu ajutorul cărora își pot planifica traseul profesional după finalizarea școlii.