Școala de Valori

Școala de Valori

Împreună pentru educație powered by UNIQA

Status: Fundraising

Fiți alături de noi într-un demers virtual de strângere de fonduri pentru educație! Tinerii din medii defavorizate au nevoie de sprijin pentru a-și continua studiile și pentru a identifica cariera potrivită, care să-i poarte pe drumul spre un viitor mai bun! Ne dorim ca în 2022 să organizăm ateliere de dezvoltare personală, orientare școlară și consiliere vocațională pentru elevii din 5 școli din Galați și Vrancea. Împreună, putem crea contexte de învățare în care copii aceștia să se cunoască mai bine, să îndrăznească să creadă în ei și în capacitățile lor și să identifice meseriile care li se potrivesc. Împreună transformăm 2022 într-un an al autocunoașterii pentru ei! 

[ Show more ]
5.6266666666667% Complete

1,688 RON

Sumă:

1

Galantomi:

14

Donații:

30,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

În 2021 ne-am unit forțele cu UNIQA Asigurări pentru a dota 5 școli din Galați și Vrancea cu echipamentele necesare învățării la distanță. Astfel, i-am ajutat atât pe elevi, cât și pe profesori să-și continue activitatea. Însă nu ne putem opri aici! La Școala de Valori, vrem să-i împuternicim pe tineri și să-i invităm să-și exploreze potențialul și să învețe să se auto-depășească. Copiii din mediul rural au nevoie de programe care să-i susțină în a se cunoaște mai bine și în a-și identifica valorile și opțiunile de viitor. Ne dorim să revenim în cele 5 școli, care au beneficiat de tablete electronice.

Fiți alături de noi în demersul nostru virtual de strângere de fonduri pentru educație centrată pe valori și consiliere în carieră! Tinerii din medii defavorizate au nevoie de sprijin pentru a-și continua studiile și pentru a identifica oportunitățile școlare, care să-i poarte pe drumul spre un viitor mai luminos! 

Programul integrează elevi care învață în Jud. Vrancea, Școala Gimnazială „Mihail Armencea” Adjud, Şcoala Gimnazială Nr. 1 Bilieşti, respectiv în Jud. Galați, în Școala Gimnazială „Alexandru Moruzi”, Pechea, Școala Gimnazială „Iorgu Iordan” Tecuci și Liceul Tehnologic „Costache Conachi”.