iMKreative Camp

Creativitatea e ca alergarea pe zăpadă: trebuie să fii suficient de îndrăzneț ca să o practici, dar și suficient de experimentat ca să nu te duci de-a dura.

Vrem să-i inspirăm pe liceeni să fie creativi și încrezători în propriile idei, așa că am lansat pentru ei tabăra iMKreative Camp, o provocare perfectă pentru vacanță. Prin ea susținem tinerii dornici să-și dezvolte o carieră în marketing, publicitate sau alte industrii creative, oferindu-le o experiență de învățare de 5 zile sub forma unei tabere de vară.

La iMKreative Camp, 48 de liceeni pasionați și creativi vor dobândi cunoștințe de inventică, marketing, dezvoltare de produs și publicitate. Lucrând în echipe, ei vor concepe și „vinde” audienței un produs sau serviciu, într-o competiție contra-timp.

Întreaga experiență iMKreative Camp este proiectată pentru a dezvolta creativitatea, încrederea, abilitățile de prezentare, gândirea critică și lucrul în echipă, facilitând descoperirea aptitudinilor personale. 

La final, participanții vor avea mai multă încredere în propriile idei şi în capacitatea lor de a le pune în practică și vor fi mai convingători atunci când vine vorba de a le prezenta altora. 

Ne dorim să oferim această experiență și copiilor cu posibilități financiare reduse, însă cu spirit creativ și cu dorință de implicare. Pornind de la aceasta idee, vrem să oferim un număr de 5 burse elevilor de liceu care au talentul, dar nu și bugetul pentru participare.

Susține iMKreative Camp la Gerar și încurajează liceeni să-și antreneze creativitatea!

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

25

Suma:

1,356 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: iMKreative Camp

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. 

0 RON

Suma:

1

Galantomi:
Donatii

In beneficiul: iMKreative Camp

Semimaratonul Gerar a devenit un eveniment de tradiţie printre alergătorii din România, fiind pentru mult timp prima competiţie de alergare a anului.

1,356 RON

Suma:

3

Galantomi:
25 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

100 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

Promovam sportul!

Sportul pentru Tine este un club alcătuit din oameni pasionați de sport, în principal iubitori de triathlon și ciclism. Echipa noastră poartă de

700 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

Alergăm cu inima

Trei pofticioase entuziaste din Cluj-Napoca și Pitești ne-am decis să alergăm la Gerar, cu bucuria de a susține niște elevi isteți care merită

780 RON Target
851 RON Suma
15 Donatii
100% Complete

Investeşte în educaţie, investeşte în viitor!

Testarea spiritului de echipă adevărat, înfruntarea gerului năpraznic și cei 21 km sunt provocările Gerarului. Suntem 3 tineri care am ales fie

1,000 RON Target
505 RON Suma
10 Donatii
50.5% Complete