Școala de Valori

Școala de Valori

The Change Hub si Scoala de Valori, impreuna pentru Copii de la Marie Curie

Status: Finantat

Echipa The Change Hub isi dorește să ajute copii internați la Marie Curie și să le achiziționeze scaune performante pentru transport.

[ Show more ]

1,340 RON

Sumă:

1

Galantomi:

8

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Liceeni, cu o medie de vârstă de doar 16 ani și 4 luni, 25 de elevi bucuresteni au construit în vacanța lor de vară, pentru prima oară în învățământul de stat din țara noastră, un hub educațional. Dorindu-și o schimbare în învățământul românesc, ei au transformat o sală de clasă tradițională, într-una non-formală, în care profesorii predau în prima parte a zilei. După terminarea orelor, spațiul se transformă într-un adevărat centru de proiecte și oportunități pentru adolescenți și nu numai, întregul concept fiind creat și implementat de către acești adolescenți entuziaști și dornici de schimbare.

Mai mult, alături de Școala de Valori ca partener educațional, aceștia au trecut printr-un program de dezvoltare in urma căruia, pe echipe, construiesc proiecte care sa ajute comunitatea din care fac parte. Călatoria lor abia a inceput, suntem alături de ei trup și suflet.

In acest moment, adolescentii își doresc să ajute copii internați la Marie Curie și să le achiziționeze un scaun performant pentru transport, de aceea au creat evenimentul caritabil "Pentru Ei". Un astfel de scaun costa in jur de 1000 de euro, daca vor strange mai mult bani fie vor cumpara 2 scaune, fie vor mai cumpara consumabile pentu spital, in functie de nevoi.

 

Pentru a ajuta proiectul Pentru Ei, accesati cu încredere pagina fundraising sdv.galantom.ro/pentruei, dedicata evenimentului caritabil organizat de echipa The Change Hub pentru copiii de la Marie Curie.