The Change Hub si Scoala de Valori, impreuna pentru Copii de la Marie Curie

Liceeni, cu o medie de vârstă de doar 16 ani și 4 luni, 25 de elevi bucuresteni au construit în vacanța lor de vară, pentru prima oară în învățământul de stat din țara noastră, un hub educațional. Dorindu-și o schimbare în învățământul românesc, ei au transformat o sală de clasă tradițională, într-una non-formală, în care profesorii predau în prima parte a zilei. După terminarea orelor, spațiul se transformă într-un adevărat centru de proiecte și oportunități pentru adolescenți și nu numai, întregul concept fiind creat și implementat de către acești adolescenți entuziaști și dornici de schimbare.

Mai mult, alături de Școala de Valori ca partener educațional, aceștia au trecut printr-un program de dezvoltare in urma căruia, pe echipe, construiesc proiecte care sa ajute comunitatea din care fac parte. Călatoria lor abia a inceput, suntem alături de ei trup și suflet.

In acest moment, adolescentii își doresc să ajute copii internați la Marie Curie și să le achiziționeze un scaun performant pentru transport, de aceea au creat evenimentul caritabil "Pentru Ei". Un astfel de scaun costa in jur de 1000 de euro, daca vor strange mai mult bani fie vor cumpara 2 scaune, fie vor mai cumpara consumabile pentu spital, in functie de nevoi.

 

Pentru a ajuta proiectul Pentru Ei, accesati cu încredere pagina fundraising sdv.galantom.ro/pentruei, dedicata evenimentului caritabil organizat de echipa The Change Hub pentru copiii de la Marie Curie.

 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

8

Suma:

1,340 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: The Change Hub si Scoala de Valori, impreuna pentru Copii de la Marie Curie

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. 

0 RON

Suma:

1

Galantomi:
Donatii

In beneficiul: The Change Hub si Scoala de Valori, impreuna pentru Copii de la Marie Curie

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea lor în slujba unor cauze caritabile. 

1,340 RON

Suma:

1

Galantomi:
8 Donatii

Pagini fundraising

Echipa The Change Hub sustine copiii internati la Marie Curie

The Change Hub - un proiect care a marcat viața adolescenților din Spiru Haret. Cu un design nonformal și multă determinare, Hubul de la subsolul

4,500 RON Target
1,340 RON Suma
8 Donatii
29.777777777778% Complete