Gândește pentru Tine

Status: Inchis

Gandește pentru tine este un atelier nonformal de învăţare experienţială, în care, timp de 2 zile elevii trec printr-un proces de autocunoaştere

Suma:

1,783 RON

Galantomi:

2

Donatii:

22

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Cine sunt Eu? La ce sunt Eu Bun? Cum să îmi dau seama ce vreau Eu să fac în viață? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările pe care și le pune zilnic un adolescent. Sunt întrebări care au nevoie de un răspuns, dacă vrei ca societatea în care trăiești Tu, EU, și Ei să ofere modele, oameni cu și de Valoare. Sunt răspunsuri pe care NOI suntem datori să îi ajutăm să le găsească, pentru că nu vrem să alergăm dupa ei ci Pentru EI.

Gandește pentru tine este un atelier nonformal de învăţare experienţială, în care, timp de 2 zile eleviitrec printr-un proces de autocunoaştere: identificarea valorile personale, ce îşi doresc să facă în viaţă, ce înseamnă succesul pentru ei, la ce sunt talentaţi, de ce sunt pasionaţi şi ce abilităţi ar trebui să îşi dezvolte pentru a fi în pas cu ce caută angajatorii. Sunt instigaţi să interacţioneze, să aibă încredere în ei, să îşi înfrângă teama de a vorbi în public, să demonstreze curaj și onestitate.

Compus din 6 module livrate în format teatru, cât şi pe grupe de lucru de 8-10 persoane, atelierul înglobează o suită de cunoştinţe şi tehnici în proporţia ideală necesară pentru un proces de învăţare cu impact pe termen mediu şi lung la vârsta adolescenţei: 40% teorie, 30% învăţare experienţială, 20% învăţare peer-to-peer, 10% învăţare prin expunere la persoane model.

Atelierul a fost creat pentru elevii de liceu din clasele 9-12, fiind accesibil şi celor de clasa a 9-a şi în acelaşi timp o provocare pentru cei din clasa a 12-a. Datorită metodelor alese, atelierul poate fi personalizat cu uşurinţă pentru elevii dintr-un anumit domeniu: şcoli tehnice, licee teoretice sau licee de artă.