H3O - Matilda, Adina si Sebastian - Școala de Valori

Investeşte în educaţie, investeşte în viitor!

60 RON Donatii stranse
6% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Testarea spiritului de echipă adevărat, înfruntarea gerului năpraznic și cei 21 km sunt provocările Gerarului.

Suntem 3 tineri care am ales fiecare în felul lui să ne implicăm în proiecte care pot face din România o ţară mai bună pentru acum şi pentru viitor.

Credem în puterea educaţiei de a schimba destine şi de aceea ne-am unit forţele şi ne-am sincronizat paşii pentru a arată că se poate: prin perseverenţă şi prin spirit de echipă.

H3O, adică Matilda, Adina şi Sebastian, susţine proiectul Inventica pentru că viitorul unei societăţi poate fi construit doar având o viziune şi oameni care să muncească pentru a-şi atinge obiectivele.

Inventica dezgheaţă educaţia clasică, sprijină tinerii valoroşi şi le oferă cadrul necesar cultivării talentului si a inovației.

Investeşte în educaţie, investeşte în viitor!

Mulţumim!
Echipa H3O


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Școala de Valori

Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală modernă a cărei VIZIUNE este transformarea României într-o societate bazată pe valori puternice, modele și oameni de caracter.

iMKreative Camp

Vrem să-i inspirăm pe liceeni să fie creativi și încrezători în propriile idei, așa că am lansat pentru ei iMKreative Camp, o tabără inedită. Prin ea susținem tinerii dornici să-și dezvolte o carieră în marketing, publicitate sau alte industrii creative, oferindu-le o experiență de învățare de 5 zile sub forma unei tabere de vară.

2 Donatii

Donati pentru educatie!
15 ian 2017
30 RON
11 ian 2017