Excepţionalii @ Semimaraton Pe arges in Jos ~ 2017

Semimaraton “Pe Arges in Jos” a luat fiinta in anul 2014 la initiativa unui grup de pasionati ai alergarii si a devenit rapid cel mai mare concurs de alergare din orasul Pitesti. Evenimentul a crescut de la editie la editie, fiind apreciat atat de sportivii amatori, cat si de profesionisti, fie ei localnici sau veniti din alte colturi ale tarii.

Dupa o prima editie la care s-au prezentat 136 de sportivi, evenimentul a atras din ce in ce mai multe persoane, ajungand in 2016 la 415 participanti. Este deja o traditie ca sezonul national de alergare sa se incheie la Pitesti, “Pe Arges in Jos”.

In 2017 organzatorii vor continua sa ofere participantilor o experienta cel putin la fel de placuta. Evenimentul isi propune incurajarea practicarii sportului ca parte a unui stil de viață sanatos si cresterea numarului persoanelor care sa integreze miscarea in rutina zilnica.

Daca participi la acest eveniment, sustine cauza in care crezi pe Galantom.ro.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

Suma:

0 RON

Pagini fundraising

Alerg pentru educatie

Nu sunt alergator de performanta! Sunt un alergator prin viata! Anul acesta, pentru prima data am alergat o proba de 10 km in cadrul unui concurs. Am

1,000 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete