Ionela Stoicescu - Școala de Valori

Ionela Stoicescu - alerg 42 de km pentru un plus de educatie in randul adolescentilor

450 RON Donatii stranse
90% Complete
500 RON Target
4 Donatii

 

Pe 23 martie voi alerga la Roma, 42 km pentru a sustine atelierul Argument al organizatiei Scoala de Valori (www.scoaladevalori.ro), prin care tinerii vor fi ajutati sa invete, sa descopere şi sa exerseze tehnici de argumentare şi dezbatere, precum şi calea cea mai simplă de a lua decizii.

Este un proiect puternic dedicat adolescentilor, ce are scopul de a aduce educatia mai aproape de tinerii din Romania.
Haideti sa ajutam Scoala de Valori, pentru a aduce un plus educatiei tinerilor de astazi donand...orice suma este binevenita pentru o noua sansa la educatie!

Va multumesc tuturor!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Școala de Valori

ȘCOALA DE VALORI este o organizație non-guvernamentală, non-profit, care îi îndrumă pe tineri să-și descopere valorile și să-și antreneze potențialul, astfel încât să-și dezvolte atitudini și comportamente prosociale și sa fie pregătiți pentru viitorul mereu în schimbare.

De 10 ani deschidem drumuri în educa­ție, care au început să se intersecteze și să formeze un ecosistem orientat spre dezvoltarea tinerei generaț­ii.

Misiunea noastră este de a călăuzi tinerii să învețe să devină creatorii propriilor vieți.

Think Ahead - Argument

“Aceasta este frumuşeţea dezbaterii: dacă argumentezi corect, ai întotdeauna dreptate” ― Christopher Buckley

 

A argumenta este o artă. La fel şi luarea deciziilor potrivite fiecăruia. Sunt lucruri utile cu care ne confruntăm în fiecare moment din viaţă, dar care pot deveni obstacole dacă nu ştim cum să ne folosim de ele. Cum îţi alegi facultatea, de ce şi, mai ales, cum îi convingi pe cei din jur că e alegerea potrivită? Cum îţi împarţi timpul liber, cu ce te ajută în viitor şi cum le comunici parinţilor că asta e bine pentru tine?

Maratona di Roma ~ 2014

Maratona di Roma este o competitie anuala de maraton gazduita de capitala Italiei. Inceput in 1982, ajunge anul acesta la editia cu nr 20. Maratona di Roma contine 2 curse - Maratonul, al carui punct

4 Donatii

HAI IONELAAAA!!!!
18 Mar 2014
Felicitari pt inițiativa!Multa bafta!
14 Mar 2014
bafta siiiisssss!!!!
13 Mar 2014
Multa succes!
13 Mar 2014