Alexandru Ion Hagiu - Școala de Valori

Alexandru Hagiu alearga Maratona di Roma pentru Scoala de Valori

51 RON Donatii stranse
8.5% Complete
600 RON Target
2 Donatii

 

Ceea ce consider eu că te poate motiva să mergi înainte, să poţi lua deciziile corecte, să îţi realizezi propriile dorinţe, să depăşesti limitele, este o dezvoltare a ta ca om prin învăţare, antrenare, repetare, muncă, perseverenţă, renunţare la multe lucruri dragi.   

Aceste elemente se regăsesc atât în faza de pregătire în şcoală, dar şi în pregatirea unui Maraton. De aceea am găsit că cele doua activităţi sunt asemănatoare structural şi se pot ajuta.  

Voi alerga pe 23 Martie la Roma cu sentimentul omului care va putea contribui în dezvoltarea unor tineri care merită să înveţe altfel. Tineri pentru care Integritatea, Libertatea, Curajul şi Încrederea sunt valori primordiale.

Prin suma pe care o voi strânge şi dona încerc să îmi aduc şi eu contribuţia la dezvoltarea realizată de Şcoala de Valori. Avem nevoie de astfel de locuri pentru ca tinerii din România să se dezvolte şi, prin dezvoltarea lor, să ducă mai departe misiunea acestui neam.  

Ca formator atât pe plan profesional, cât şi sportiv sunt mândru când mă uit inapoi şi văd că rămâne ceva în urmă, sentimentul pe care îl ai când vezi oamenii pe care îi conduci şi antrenezi că au succes, chiar dacă îşi depăşsesc cu greu limitele. Este asemănător cu sentimentul pe care îl ai când termini o cursă grea, lungă, în care resursele se duc. Dar după îţi doreşti mai mult, îţi doreşti să progresezi dar începând de la un nivel mai ridicat.  

Scoala de Valori asta face, creează, formează şi duce tinerii pe culmile SUCCESULUI.

Fiţi alături de mine pentru a avea şansa să avem tineri instruiţi, deştepti, liberi, integri, curajoşi, dornici de autodepăşire.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Școala de Valori

ȘCOALA DE VALORI este o organizație non-guvernamentală, non-profit, care îi îndrumă pe tineri să-și descopere valorile și să-și antreneze potențialul, astfel încât să-și dezvolte atitudini și comportamente prosociale și sa fie pregătiți pentru viitorul mereu în schimbare.

De 10 ani deschidem drumuri în educa­ție, care au început să se intersecteze și să formeze un ecosistem orientat spre dezvoltarea tinerei generaț­ii.

Misiunea noastră este de a călăuzi tinerii să învețe să devină creatorii propriilor vieți.

Think Ahead - Argument

“Aceasta este frumuşeţea dezbaterii: dacă argumentezi corect, ai întotdeauna dreptate” ― Christopher Buckley

 

A argumenta este o artă. La fel şi luarea deciziilor potrivite fiecăruia. Sunt lucruri utile cu care ne confruntăm în fiecare moment din viaţă, dar care pot deveni obstacole dacă nu ştim cum să ne folosim de ele. Cum îţi alegi facultatea, de ce şi, mai ales, cum îi convingi pe cei din jur că e alegerea potrivită? Cum îţi împarţi timpul liber, cu ce te ajută în viitor şi cum le comunici parinţilor că asta e bine pentru tine?

Maratona di Roma ~ 2014

Maratona di Roma este o competitie anuala de maraton gazduita de capitala Italiei. Inceput in 1982, ajunge anul acesta la editia cu nr 20. Maratona di Roma contine 2 curse - Maratonul, al carui punct

2 Donatii

19 Mar 2014
Succes, sa scoti sub 4 ore :)
06 Mar 2014