Traian-Cristian David-Matei - Școala de Valori

Traian-Cristian David-Matei alearga Maratona di Roma pentru Scoala de Valori

20 RON Donatii stranse
10% Complete
200 RON Target
1 Donatii

 

Motto-ul meu este: "Dincolo de fericire si nefericire este pacea." (Eckhart Tolle)

Imi place sa alerg si iubesc sa ajut oamenii. Am avut ocazia sa le imbin de cateva ori la evenimentele caritabile la care am participat: Crosul Padurii, Crosul Invers, Crosul Casiopeea, Sky Run, Alearga de ziua ta, Ultra Swim, etc.

Maratonul de la Roma este unul cu traditie si anul acesta ajunge la editia a 20-a. Pentru mine, reprezinta al doilea maraton la care particip si primul international. Ma bucur sa fac parte din echipa numeroasa care reprezinta Romania la Roma.

M-am alaturat cu entuziasm misiunii Scolii de Valori si sustinerii atelierului Argument, in care elevii descopera si exerseaza tehnici de argumentare si dezbatere, precum si calea cea mai simpla de a lua decizii.

Am incredere ca impreuna putem reusi. :D

Multumesc anticipat.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Școala de Valori

ȘCOALA DE VALORI este o organizație non-guvernamentală, non-profit, care îi îndrumă pe tineri să-și descopere valorile și să-și antreneze potențialul, astfel încât să-și dezvolte atitudini și comportamente prosociale și sa fie pregătiți pentru viitorul mereu în schimbare.

De 10 ani deschidem drumuri în educa­ție, care au început să se intersecteze și să formeze un ecosistem orientat spre dezvoltarea tinerei generaț­ii.

Misiunea noastră este de a călăuzi tinerii să învețe să devină creatorii propriilor vieți.

Think Ahead - Argument

“Aceasta este frumuşeţea dezbaterii: dacă argumentezi corect, ai întotdeauna dreptate” ― Christopher Buckley

 

A argumenta este o artă. La fel şi luarea deciziilor potrivite fiecăruia. Sunt lucruri utile cu care ne confruntăm în fiecare moment din viaţă, dar care pot deveni obstacole dacă nu ştim cum să ne folosim de ele. Cum îţi alegi facultatea, de ce şi, mai ales, cum îi convingi pe cei din jur că e alegerea potrivită? Cum îţi împarţi timpul liber, cu ce te ajută în viitor şi cum le comunici parinţilor că asta e bine pentru tine?

Maratona di Roma ~ 2014

Maratona di Roma este o competitie anuala de maraton gazduita de capitala Italiei. Inceput in 1982, ajunge anul acesta la editia cu nr 20. Maratona di Roma contine 2 curse - Maratonul, al carui punct

1 Donatii

Felicitari!
27 Mar 2014