Andreea-Denisa Puiu - Școala de Valori

Andreea Denisa Puiu – alerg la The Color Run pentru GROW şi pentru valorificarea potenţialului creativ al tinerilor

240 RON Donatii stranse
48% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg la The Color Run pentru GROW şi pentru o "şcoală" care valorifică incredibilul potenţial creativ al tinerilor.Este un fel de îndemn: “Fii liber!” pentru fiecare adolescent în parte. “Calea îţi aparţine!”.

Cred că ar fi momentul să dăm startul derulării de proiecte educative internaţionale pentru copii cu vârste cât mai mici, în care se implica întreaga familie, tocmai pentru că ne dorim ca fiecare copil să simtă că întreaga lume îi aparţine şi este susţinut să descopere continuu ceea ce îi oferă. Fiecare vârstă are experimentele ei.

În cadrul proiectului GROW, aproximativ 100 de traineri internaţionali vor aduce, în fiecare an, adolescenţii mai aproape de experimentul vieţii lor, cu cât mai intens, cu atât mai eliberator.

 

Just find your true colors, les ados!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Școala de Valori

ȘCOALA DE VALORI este o organizație non-guvernamentală, non-profit, care îi îndrumă pe tineri să-și descopere valorile și să-și antreneze potențialul, astfel încât să-și dezvolte atitudini și comportamente prosociale și sa fie pregătiți pentru viitorul mereu în schimbare.

De 10 ani deschidem drumuri în educa­ție, care au început să se intersecteze și să formeze un ecosistem orientat spre dezvoltarea tinerei generaț­ii.

Misiunea noastră este de a călăuzi tinerii să învețe să devină creatorii propriilor vieți.

GROW

Îţi mai aminteşti cum erai în liceu? Poate ţi se părea că trebuie să înveţi prea multă teorie, că ai o grămadă de teme şi puţin timp pentru distracţie. Ţi-ar fi plăcut, poate, să ai un mentor pe parcursul acestei perioade agitate, care să te sprijine să devii mai sigur pe tine.

The Color Run ~ 2014

Ai ieşit la alergarea de dimineaţă... te bucuri de răcoare şi de razele de soare, în timp ce sorbi parfumul proaspăt al copacilor înfloriţi. Deodată, îţi apare în faţă un ROnicorn năzd

6 Donatii

Iacob Sterian Dan

20 RON
tot inainte...
16 Jun 2014

Alina Talmaciu

50 RON
05 May 2014

Raluca S

50 RON
25 Apr 2014

Madalina Stanescu

50 RON
25 Apr 2014

Aniri Namilus

50 RON
19 Apr 2014

Cosmin Navadaru

20 RON
03 Apr 2014