Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Silvia-Dana Bogdan Școala de Valori

23.292307692308% Complete
1,514 RON
Sumă strânsă
6,500 RON
Target
14
Donații
Vreau să fac o donaţie!

De ziua mea îmi doresc să susținem împreună educația din România!

Studii recente relevă faptul că tinerii care au primit o educație financiară deficitară ajung la vârsta maturității fără să fi economisit cu un scop precis, fără să fi învățat să investească, fiind adesea tentați să angajeze credite, care în timp devin neperformante.

După cum bine știm cu toții, banii trebuie câștigați, iar munca depusă în acest sens costă, nu doar timp, ci și bani. Faptul de a câștiga mici sume de bani, de timpuriu, oferă copiilor o înțelegere mai practică a faptului că munca și banii sunt elemente interdependente. În familie, copiii sunt puși de părinți să îndeplinească anumite sarcini în gospodărie. Astfel, în context educațional, tinerii ar putea fi încurajați să-și ia sarcini suplimentare pentru a câștiga bani pentru bugetul propriu. Este esențial ca ei să conștientizeze, încă de mici, diferența dintre responsabilitățile comune ca membri ai familiei și responsabilitățile generatoare de bani. Banii câștigați îi ajută pe tineri să înțeleagă cum își pot atinge obiectivele financiare viitoare.

Astfel, tinerii ar putea să trăiască, încă de la vârsta adolescenței și tinereții timpurii, din venitul câștigat chiar de ei și nu doar din alocație și/sau din banii de buzunar primiți de la părinți sau rudele apropiate. Faptul de a ști cum sunt câștigați banii i-ar putea determina pe tineri să-și dorească mai mult să-și îmbunătățească rezultatele școlare și apoi, academice, pentru a primi burse, de exemplu.

Îmi doresc ca împreună să dăm o șansă la educație de calitate copiilor din medii defavorizate. 

Cu ajutorul tău și al sponsorilor, până la finalul anului 2023, vom ajunge la aproximativ 1.200 copii de gimnaziu, din județele Dâmbovița, Constanța, Tulcea și Vaslui.

Notă: Suma pe care mi-am propus să o strâng cu această inițiativă va acoperi doar parțial bugetul necesar organizării programului educațional Play4FinancialSkills.

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere ori de nume pe ziuata.galantom.ro sau alte ocazii speciale din viața ta pe dar.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

­Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală și non-profit, înființată în 2009, care oferă tinerilor și profesorilor din mediul pre-universitar experiențe de dezvățare a convingerilor și comportamentelor disfuncționale și reînvățarea unor noțiuni care pun accentul pe identificarea potențialului individual, dezvoltarea competențelor pentru viață și creșterea abilității de învăța/lucra colaborativ, multidisciplinar și multigenerațional pentru a transforma societatea actuală într-una centrată pe valori sănătoase. 

Misiunea noastră este de a facilita un proces de conștientizare și ghidare a tinerilor prin educație centrată pe valori, pentru ca aceștia să devină creatorii propriilor lor vieți. 

În atelierele Play4FinancialSkills, tinerii învață vocabularul financiar, exersează limbajul bunăstării personale, află cum să-și constituie un buget, găsesc răspuns la faptul de a-și amâna satisfacțiile imediate și cum pot să economisească pentru viitor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

14 Donații

Anonymous

75 RON
16 Sep 2023

Mirela S

75 RON
La mulți ani! E minunat când o faptă bună devine context pentru altele!
16 Sep 2023
Impreuna suntem mai puternici!
16 Sep 2023
12 Sep 2023
La mulți ani sănătoși și plini cu împliniri! :)
11 Sep 2023
Mult succes in tot ceea ce faci pentru elevi!!!
11 Sep 2023
La mulți ani, cu fericire și sănătate! 🤗
09 Sep 2023

Anonymous

50 RON
La mulți ani minunați!
07 Sep 2023

EC

101 RON
31 Aug 2023
200 RON
La mulți ani, plini de energie și inspirație pentru noi conținuturi educaționale!🤗
31 Aug 2023

DB

200 RON
la multi ani si la multe proiecte frumoase
30 Aug 2023
29 Aug 2023
29 Aug 2023

SB

150 RON
Succes!
28 Aug 2023
Silvia-Dana Bogdan : Școala de Valori
Cel mai frumos cadou de ziua mea