Andreea Dinu - Școala de Valori

Îmi dăruiesc ziua pentru o adolescență împlinită

410 RON Donatii stranse
58.571428571429% Complete
700 RON Target
10 Donatii

 

  Vine ziua mea! Și anul acesta vreau să nu stau degeaba și să primesc cadouri.

Aleg să îmi dăruiesc ziua unei adolescente, ca ea sa poata primi cadoul  pe care eu  nu l-am primit la vârsta ei - o experiență de dezvoltare personală la Tabăra BootCamp pentru Fete.

Nu stiu dacă o va chema Andreea ca pe mine sau Diana (asa cum a vrut mama  în secret să mă numesc), dar știu că îi doresc să se bucure alături de alte adolescente de feminitatea ei, de incredere în sine, îi doresc să învețe cine e și să se iubească așa cum e.

Știu că în tabără e pe mâini bune și va învăța să își planifice și să își atingă visele cele mai îndraznețe, va întâlni oameni care îi vor schimba viața și va deveni mai curoajoasă.Își va exprima  ideile fara frică, autentic și va afla mai multe despre ce vrea să facă cu viața ei personală și profesională.

Mie mi-a luat vreo 14 ani să ajung la aceste lucruri și îmi doresc ca drumul ei să fie mai ușor.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alaturi de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către o bursă pentru tânără care are nevoie dar nu își permite.

 

Putem dărui impreună 700 de lei pentru o adolescență mai luminoasă, te bagi?

Îți mulțumesc și alături de mine îți mulțumește și adolescenta Andreea, cea de acum 14 ani.
Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Școala de Valori

ȘCOALA DE VALORI este o organizație non-guvernamentală, non-profit, care îi îndrumă pe tineri să-și descopere valorile și să-și antreneze potențialul, astfel încât să-și dezvolte atitudini și comportamente prosociale și sa fie pregătiți pentru viitorul mereu în schimbare.

De 10 ani deschidem drumuri în educa­ție, care au început să se intersecteze și să formeze un ecosistem orientat spre dezvoltarea tinerei generaț­ii.

Misiunea noastră este de a călăuzi tinerii să învețe să devină creatorii propriilor vieți.

BootCamp pentru Fete

Este foarte important să te cunoști, să îți afli valorile, să îți cunoști limitele și să înveți să le depășești, să ai o idee mai clară despre direcția ta în viață, atât personal, cât și profesional. BootCamp pentru fete oferă aceste lucruri către 24 de tinere din toată țara, intr-o tabără de 5 zile, în această vară.

 

10 Donatii

Anonymous

50 RON
Draga Andreea, iti doresc sa traiesti in armonie cu tine insati, cu bucurie si multa iubire! Felicitari pentru initiativa!
18 Apr 2017
18 Apr 2017
15 Apr 2017

irina alexandra

30 RON
<3
15 Apr 2017
La mulți ani, Andreea! :)
10 Apr 2017
iti iau si cadou de ziua ta , stai linistita ;)
06 Apr 2017

Anonymous

50 RON
La multi ani! :)
06 Apr 2017

Anonymous

55 RON
pentru metalik cu dedicatie fara numar si la mai mare
06 Apr 2017

Anonymous

30 RON
06 Apr 2017

Anonymous

30 RON
Mult succes!
05 Apr 2017